Golićeva sutra u Modriči i Bijeljini

Izvor: Cafe.ba, 12.Okt.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golićeva sutra u Modriči i Bijeljini

Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić sutra će se u Modriči sastati sa rukovodstvom Rafinerije ulja.

Sastanak je zakazan za 11.00 časova, nakon čega su predviđene izjave za medije, najavljeno je iz resornog ministarstva.

Golićeva, koja je i potpredsjednik Vlade Srpske, zajedno sa predstavnicima UNDP-a i USAID-a sutra će u "Kamp naselju" u Balatunu kod Bijeljine posjetiti novoizgrađene kuće u okviru programa stambene pomoći žrtvama poplava.

Posjeta je zakazana za 15.00 časova, a izjave za medije predviđene su od 15.30 do 15.50 časova.
Pogledaj vesti o: Poplava u Bijeljini,   Poplave

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đokić sutra u Srpcu

Izvor: Capital.ba, 12.Okt.2015

BANJALUKA, Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić učestvovaće sutra u Srpcu u radu okruglog stola o mogućnostima razvoja, koji ova opština organizuje sa Udruženjem „Srpsko-ruski most“ u okviru obilježavanja Dana opštine. Teme okruglog stola su mogućnosti...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.