U četvrtak nas očekuje POMRAČENJE SUNCA, a najjače će delovati na OVA 3 ZNAKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 15:50

U četvrtak nas očekuje POMRAČENJE SUNCA, a najjače će delovati na OVA 3 ZNAKA!

Evo koji znaci će doživeti transformacije.

Važan astrološki događaj - pomračenje Sunca, očekuje nas u četvrtak, 20. aprila. Pomraačenje nastaje kada Mesec prolazi između Zemlje i Sunca, potpuno ili delimično zaklanjajući Sunce.

Pomračenje Sunca će najviše uticati na ova 3 znaka, donoseći im transformaciju, novi početak i jake emocije.

Pomračenje Sunca koje nas očekuje u četvrtak dešava se upravo u znaku Ovna, i to u prvoj kući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kući njihove ličnosti. To znači da će ljudi rođeni pod ovim znakom biti podstaknuti da razmišljaju o sebi i svom identitetu. Postaviti sebi pitanje koja je vaša misija i šta želite da promenite u svom životu. Sada je vreme da se zauzme u potpunosti novi stav i pristup životu, a posebno po pitanju ljubavi. Imajte na umu da pomračenje stvara težak aspekt prema Plutonu, što vas može podstaći da očistite sve što vam u ovom momentu ne služi u životu. Pripremite se za veliku transformaciju i novi početak.

Pomračenje Sunca se dešava u vašoj desetoj kući karijere, pa bi rođeni u ovom znaku trebalo da se pripreme za promene u svom profesionalnom i poslovnom životu. Možda ćete se osećati prinuđenim da preuzmete više odgovornosti ili određenu lidersku ulogu na radnom mestu. Vaši autoriteti će vas posmatrati konstantno, tako da vam to može doneti i unapređenje. Za neke Rakove koji traže posao, ovo pomračenje Sunca donosi uspeh i velike mogućnosti.

Za one rođene u ovom znaku, pomračenje Sunca se dešava u vašoj četvrtoj kući majčinstva i doma, naglašavajući vaše emocionalno blagostanje, porodične korene i unutrašnji život. To vam daje priliku da se brinete o sebi na nov i dublji način. Sa ulaskom Plutona u vašu kuću prihoda 23. marta, lako ćete moći da napravite promene o kojima ste dugo sanjali i podignete vaš novčani kapital na viši nivo.
Pogledaj vesti o: Pomračenje sunca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.