Posledice aprilskog pomračenja Sunca trajaće do oktobra, pripremite se za introspekciju i isceljenje

Izvor: Luftika.rs, 15.Apr.2024, 11:37

Posledice aprilskog pomračenja Sunca trajaće do oktobra, pripremite se za introspekciju i isceljenje

Neki kosmični događaji nisu dugog trajanja, ali mogu da proizvedu veoma dugoročan efekat, sa dalekosežnim posledicama. Upravo je to slučaj sa totalnim pomračenjem Sunca, koje se dogodilo 8. aprila, kada je otpočeo poseban period za sve znakova Zodijaka.
Astrolozi predviđaju da će u narednih 6 meseci, pomračenje motivisati svakog da potraži isceljenje od teških rana iz prošlosti. Takav razvoj događaja pomoći će nam da izgradimo zdravije odnose sa drugima, ali i sa samim sobom.
Ovan Moguće je da se osećate usamljeno, u trenutku kada se suočite sa unutrašnjim borbama, ili osudom drugih o izborima koje ste napravili u životu.
Zato je važno da se oslobodite ljudi koji koče vaš napredak i potražite osobe...
Pogledaj vesti o: Pomračenje sunca

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.