Pomračenje Sunca i horoskop: Kraj, nov početak ili obnova

Izvor: Prva.rs, 20.Mar.2015, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomračenje Sunca i horoskop: Kraj, nov početak ili obnova

U zodijačkom krugu 29. stepen bilo kog znaka smatra se stepenom prelaska, a naročito kada je znak Riba u pitanju. Prvi stepen Ovna je, suprotno tome, znak buđenja i početka, pa je dobro nešto tog dana završiti, neročito ako nije bilo dobro i prosperitetno. Čak i ako ne želite, neke veze mogu doći na svoj kraj, jer nisu dovoljno iskrene. Biće i suza, ali i nadanja i izliva onih najskrivenijih osećanja koja niste ni slutili. Dobro je da budete tihi, uronjeni u svoje dubine, kako biste tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << našli odgovor na pitanja koja vas dugo muče... A na kojim poljima možete očekivati najviše događaja, pokušaćemo objasniti kroz uticaj na znakove.

OVAN: Dvoumljenje oko toga da li da raskinete, ili ne, biće naglo prekinuto vrlo otvorenim priznanjem i razgovorom. Sigurna promena posla, ali na bolje i kraj novčanim problemima.

BIK: Prekinućete prijateljstvo sa osobom za koju znate da je o vama širila tračeve, ili svojim pričama naudila vašem ugledu. Prestaćete i da očekujete čuda i rešenja od drugih ljudi.

BLIZANCI: Nemojte se svađati ni sa šefom, ni sa starijim osobama, jer možete mnogo toga izgubiti, ali je dobro što se možete preseliti na bolje mesto.

RAK: Ili završite ove ispite, ili odustanite. ne odlažite sovje obaveze oko učenja i sticanja zvanja, jer ćete samo imati veće probleme kasnije. Izbegnite svađu u porodici na bilo koji način.

LAV: Koliko god vi hteli da putujete u inostranstvo, nije vreme za to i bolje je da odložite putovanje. Moguća promena funkcije, ili mešanje drugih u vaše vođenje posla.

DEVICA: Ukoliko budete ispravljali krive Drine u braku, možete prečicom stići do razvoda. Nikada uzrok nije samo jedna osoba, pa preispitajte koliko ste svemu ovome doprineli.

VAGA: Hoćete li već jednom doneti hrabru odluku i izboriti se za bolji posao, bolji položaj i više novca? Ne čekajte da vam to neko ponudi, morate samo pokazati svoju vrednost.

ŠKORPIJA: Saznaćete nešto vezano za voljenu osobu što može vašu ljubomoru dovosti do tačke ključanja. Nemojte ništa raditi dok ne ohladite glavu, ili izbrojite do nekoliko stotina.

STRELAC: Problemi sa ispitima, loša koncentracija i zaboravnost. ne potpisujte dokumente, ne radite ništa sa administracijom, niti potpisujte ugovore. Čuvajte se da ne izgubite novac.

JARAC: Vaše misli nećete prepoznati. Takvu konfuziju u skorije vreme niste doživeli. Zato razgovarajte samo sa duhovno, ili psihološki pismenim osobama, biće korisno iskustvo.

VODOLIJA: Recite šta vam je na duši,jer vas neke tajne pritiskaju kao kamenje i čine vaš život suprotnim os onog što biste vi želeli da je. Otkrićete važnu prevaru ljubavnika, ili saradnika.

RIBE: Kraj sanjarenju, očekivanju rešenja sa neba i periodu rada na svim životnim poljima, planiranog i dobro osmišljenog. Zasučite rukave i očekujte uspehe i novac.
Horoskop uradila Tatjana Drobac (tel: 0906-202-070)Pišite astrologu na e-mail adresu: tatjanadrobac@hotmail.rs
Pogledaj vesti o: Pomračenje sunca

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.