Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad vam policija kaže da je "kraj svijeta" 21. avgusta

Pomračenje Sunca stiže u Ameriku 21. avgusta, a to će biti „kraj svijeta kakvog znamo“, barem ako pitate policiju iz Džordžije.

Šerif policije Skot Beri najavio je na zvaničnoj Facebook stranici policije da će pomračenje Sunca izazvati masovnu paniku i ohrabrio je trudne žene da puše i piju kako bi izbjegle “kukanje“.

Ovaj bolestan savijet osvanuo je na zvaničnoj stranici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a citiramo vam samo jedan dio:

“Trudnice bi trebalo da puše i piju tokom pomračenja. To će spriječiti radioaktivne talase zbog kojih im otiču noge i koji utiču na da se previše žale. U međuvremenu, djeca u školskim autobusima će se pitati zašto je napolju odjednom mrak. Užina će im brzo skrenuti misli i neće ni znati da je došao kraj svijeta kakav poznajemo“ .

Ali, tu nije kraj:

“Kao vaš šerif očekujem da počnete danas da paničite. Nema potrebe da čekate do nedjelje uveče da kupite hljeb i mlijeko. Police će biti prazne čim masa pokupi sve. Ako budete čekali jedino što ćete naći su pasulj u konzervi i jeftine pahuljice. Nikako ne gledajte direktno u sunce, vaše naočare vas neće zaštiti od sigurne smrti“, navodi se u još jednom dijelu posta.

Post je ubrzo obrisan, a nije poznato da li je neko hakovao i dobro se našalio – želimo da vjerujemo da je tako.

(b92)
Pogledaj vesti o: Pomračenje sunca

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.