HOROSKOP ZA SVE ZNAKE! Evo šta vam donosi POMRAČENJE SUNCA u Vagi, stižu kosmičke promene

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 13:40

HOROSKOP ZA SVE ZNAKE! Evo šta vam donosi POMRAČENJE SUNCA u Vagi, stižu kosmičke promene

Za neke ovo znači kraj svega što odavno stoji u mestu i novi početak!

Saznajte astrološku prognozu za sve znakove 14. oktobra 2023. godine.

Pomračenja su snažne mesečeve faze koje uvode događaje koji menjaju život. Bilo da se radi o potpuno novom početku ili neočekivanom kraju, smatrajte ovo kosmičkim pritiskom sa nebesa... ili još bolje, božanskom intervencijom. Ne brinite, svaka kalendarska godina ima najmanje četiri pomračenja, tako da, budite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sigurni, već ste išli putem. Ovomesečno pomračenje Sunca desiće se 14. oktobra u 13:55 po istočnom vremenu, i to na 21 stepenu Vage koje traže pravdu.

Ovan

Spremite se da uđete u novu eru partnerstva. Sunce i Mesec se okupljaju i formiraju pomračenje Sunca u Vagi 14. oktobra, pokrećući nove veze i odnose koji su centar harmonije, ravnoteže i zadovoljstva u vašim odnosima sa drugima.

Iako ste skloni da se oslanjate na sopstvene sposobnosti, ovo pomračenje Sunca biće prilika da se oslonite na podršku vaših partnerstava. Iako ova energija u početku može delovati neprijatno, ona će vas pozvati da okrenete novi list; onaj koji promoviše međusobnu podršku i uravnotežene romantične odnose.

Za one koji su u vezi – tokom ove lunacije možete osetiti iznenadnu odluku da se zbližite, objavite veridbu, venčate se, započnete zajednički život.

Suprotno tome, ako je veza već duže vreme na klimavim nogama, sada će se konačno razrešiti Ako ste slobodni, mogli biste pronaći srodnu dušu koja predstavlja dugoročni potencijal sada ili u narednim mesecima.

Ako ostavimo romantiku na stranu, ova lunacija bi se mogla manifestovati i u poslovnim odnosima. Možete pronaći savršenog partnera ili napraviti planove sa agentom, pomoćnikom, advokatom ili računovođom.

Bik

Novi počeci su pred vama u mnogim aspektima vašeg života! 14. oktobra, pomračenje Sunca u Vagi će pokrenuti korisne početke u oblasti navika, rutina i rituala u vašoj natalnoj karti.

Stalno ste u potrazi za prijatnim poduhvatima, tako da ćete biti podstaknuti da prihvatite zadovoljstva koja dolaze iz svakodnevice.

Možda je ti upis na časove pilatesa ili druženje sa kolegama nakon posla. Iako volite da negujete sebe na različite načine, ovo pomračenje će biti prilika da pronađete radost u onome što obično previđate.

Ovo je sjajan trenutak da započnete novi plan fizičkog zdravlja, fitnesa, ishrane i vežbanja.

Blizanci

Vaša želja za druženjem i umrežavanjem biće na vrhuncu svih vremena 14. oktobra zahvaljujući pomračenju Sunca u Vagi.

Ovo pomračenje Sunca donosi nalet strasti oko romantike, prave ljubavi, hobija, plodnosti ili kreativnosti.

Definitivno ćete se osećati posebno skloni druženju, pa budite sigurni da se okružite ljudima koji vas ne samo mentalno stimulišu, već vam mogu uzvratiti energiju.

Ako ste slobodni, mogli biste pronaći partnera. Ako imate decu (ili želite), očekuju vas uzbudljive vesti. S tim u vezi, umetnici bi trebalo da se pripreme da kanališu svoju muzu ili predstave neko umetničko remek-delo.

Rak

14. oktobra, Sunce i Mesec će se spojiti u pomračenje Sunca u Vagi, podstičući nove početke u vašoj četvrtoj kući doma i porodice. Ovo pomračenje može značiti promenu prebivališta ili novi razvoj u vašem domu i privatnom svetu.

Kao neko ko daje prednost bezbednom, udobnom životnom okruženju, tražićete nove načine da date prioritet zadovoljstvu iza zatvorenih vrata provodeći vreme sa voljenima ili ulepšavajući svoj prostor.

Dašak svežeg vazduha mogao bi da vas inspiriše da se preselite, renovirate, preselite ili preuredite.

Međutim, vaša pažnja bi mogla biti usmerena na porodične stvari gde ćete morati da se umešate i pomognete.

Lav

Prilika za učenje novih veština i informacija biće u fokusu 14. oktobra, kako se odvija pomračenje Sunca u Vagi. Ovo može biti vreme kada se bavite novom veštinom ili hobijem, bilo čime što aktivno pokreće vaše mentalne točkove.

Misli i ideje će se uskoro kovitlati u vašem umu! U ovom trenutku možete pokrenuti značajnu inicijativu za pisanje, govor ili oglašavanje ili zaključiti veliki ugovor.

Ovo je takođe vreme povećane socijalizacije. Uvek želite da uspostavite veze sa ljudima istomišljenika, a ovo pomračenje ima mogućnost da vas približi vašoj lokalnoj zajednici.

Sada ste takođe ohrabreni da izađete iz grada i putujete, posetite obližnje destinacije ili čak odlučite da se povežete sa bratom ili sestrom.

Devica

Kako se pomračenje Sunca u Vagi odvija, vaš novac i resursi će doživeti novi početak kada se Sunce i Mesec spoje u vašoj drugoj kući.

Ovo će biti vreme da razmislite o tome kako da obezbedite više od onoga što vam donosi osećaj mira, bilo da je to novac, odnosi ili dobra energija.

Možda ćete odjednom moći da zaradite više novca zbog povišice ili ponude za novi posao. Međutim, ako se posao ili tok prihoda završi u ovom trenutku, iskoristite ovo kao priliku da procenite svoje bogatstvo i pronađete boljeg poslodavca.

Vaga

Pomračenje sunca u vašoj prvoj kući samoizražavanja naglašava povećanje socijalizacije, razgovora i partnerstva.

Doživećete ličnu transformaciju koja ima za cilj da promeni način na koji komunicirate sa ljudima.  Kao neko kome je prijateljstvo prioritet, moraćete da održite ravnotežu između sopstvene autonomije i potrebe za međuzavisnošću.

Iako će vas ovo pomračenje izazvati da odredite sopstvene prioritete, i dalje ćete biti željni da se uključite u veze koje otkrivaju ono najbolje u vama.

Budite jasni šta želite i kreirajte sledeće poglavlje svoje sudbine.

Škorpija

Povući ćete se u svoju školjku dok Sunce i Mesec formiraju pomračenje, jer utiče na vašu 12. kuću izolacije i samoće. Tokom ove lunacije, možda ćete početi da pravite neke promene u svojim navikama ili ponašanju.

Pošto ovim pomračenjem vlada Venera, tražićete nove načine da date prioritet zadovoljstvu iza zatvorenih vrata.

Iako ovo možda nije društveni dan za vas, verovatno ćete razmisliti o načinima na koje možete da prevaziđete sve unutrašnje borbe da biste se bolje povezali sa ljudima oko sebe.

Ovo pomračenje Sunca vam daje priliku da počnete iznova kada je u pitanju vaše mentalno zdravlje. Razmislite o povezivanju sa terapeutom, savetnikom ili profesionalcem koji vam može dati savet kako da pojednostavite svoj život i budete srećniji i efikasniji.

Strelac

14. 10. Sunce i Mesec će se udružiti u Vagu orijentisanu na partnerstvo, što će izazvati nove početke među vašim prijateljima i društvenim grupama. Ovo pomračenje će biti prilika za saradnju ili udruživanje snaga sa zajednicom istomišljenika.

Kao neko ko ceni prijateljstvo, bićete ohrabreni da negujete odnose koji nisu samo zadovoljavajući, već i recipročni. Zaslužujete ljude u svom životu koji mogu da odgovaraju vašoj energiji.

Ovo pomračenje Sunca moglo bi da otključa vrata jedne od nada i snova vašeg srca. I ne samo to, već ćete možda moći da proširite svoju mrežu, pridružite se zajednicama pune ljubavi i podrške ili čak upoznate platonsku srodnu dušu.

Znajte šta vas ispunjava radošću i sledite to.

Jarac

Pripremite se za potpuno novu eru u svom profesionalnom životu. Pomračenje Sunca otvoriće vam vrata u karijeri, ambicijama i javnom priznanju.

Može se predstaviti odlična prilika za napredovanje na lestvici, posebno u obliku nagrade, unapređenja, ponude za novi posao ili publiciteta.

To može značiti unapređenje ili neko novo otkriće za vas na polju vaše karijere. Takođe će poslužiti kao srećan trenutak za umrežavanje ili udruživanje snaga sa kolegom koji deli sličnu viziju.

Vodolija

Pomračenje Sunca u Vagi 14. oktobra. to će pozvati nove početke u vaše trenutne sisteme verovanja i perspektive. Tokom ove lunacije, bićete ohrabreni da krenete na novo filozofsko putovanje ili duhovni poduhvat. Prihvatite nove horizonte.

Ovo će biti srećno vreme za prihvatanje novih sistema verovanja i otvoreno deljenje svojih otkrića sa svima koji imaju slične poglede i perspektive. Povezivanje sa drugima kroz zajedničke ideale je važno za vas, a tokom ovog pomračenja biće vam lakše da se povežete sa drugima.

Pomračenje Sunca će vam pomoći da izađete iz zone komfora, vidite šta se još nalazi tamo. Možete putovati na velike udaljenosti ili čak emigrirati.

Drugi mogu izabrati da se vrate u školu – ili ako su već u školi – imaju veliki trenutak u učenju. Konačno, ako se bavite medijima, izdavaštvom ili međunarodnim poslom, očekuje vas nešto novo.

Riba

Pomračenje Sunca u Vagi 14. oktobra. to će podstaći nove početke u vašim zajedničkim resursima, imovini i finansijskim odgovornostima. Tokom ove lunacije, bićete skloni da počnete iznova kada je u pitanju novac.

Možete podeliti vlasništvo nad resursom sa partnerom ili voljenom osobom, ili razmisliti o tome kako možete podjednako da uravnotežite sve odgovornosti koje delite sa drugom osobom.

Ako su stvari u vezi postale jednostrane, ovo će biti dobar trenutak da ih vratite u red.

Mogli su da dobiju vesti o velikoj isplati, stipendiji ili nasledstvu. Razmislite o tome da se više angažujete u investicijama, prenosi atma.hr.
Pogledaj vesti o: Pomračenje sunca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pomračenje Sunca u Vagi svakom znaku horoskopa donosi duboke promene!

Izvor: Svet plus, 14.Okt.2023, 11:19

Pomračenje Sunca u Vagi svakom znaku horoskopa donosi duboke promene! Evo kako će se ova astrološka pojava odraziti na svaki znak Zodijaka! Kada se ovaj događaj danas spoji sa mladim Mesecom u istom znaku, možemo smatrati da se bliži kraj jednog životnog ciklusa i početak nečeg potpuno novog....Ovan: ..U...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.