Izvor: Luftika.rs, 10.Apr.2024, 08:59

Za ovih 5 znakova druga polovina aprila 2024. biće kao iz snova, emotivni odnosi im se poboljšavaju

Kada je u pitanju astrologija, do sada smo u aprilu iskusili pomračenje Sunca i početak retrogradnog Merkura u Ovnu. Iako su pomračenja moćni katalizatori promena u vašem životu u bilo kom trenutku, ovo će se još više osetiti u vatrenom znaku Ovna.
Uz to energija pomračenja je možda bila još složenija ove godine, pošto je Merkur od 1. aprila retrogradan.
Iz tog razloga imajte na umu šta se sve dešavalo u prvoj trećini aprila jer će vam to pomoći da identifikujete svoj fokus ne samo tokom ostatka ovog meseca, već i tokom cele 2024. godine.
U međuvremenu, kako mesec odmiče i imate vremena da se sredite, energija se lagano prebacuje u Bika, a Sunce i Venera vam pomažu da se ublaže romantične veze....
Pogledaj vesti o: Pomraćenje meseca,   Pomračenje sunca

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.