Vreme je za velike promene! Horoskop za svih 12 znakova!

Izvor: Svet plus, 06.Dec.2021, 10:57

Vreme je za velike promene! Horoskop za svih 12 znakova!

Vreme je za velike promene, traženje istine, znanja, putovanja, transformacija sistema vrednosti! Horoskop za svih 12 znakova i šta ima donosi pomračenje Meseca u znaku Strelca.

Već u prvoj nedelji decembra, tačnije od 4. dana, suočili smo se sa snažnim aspektom i energijom koju donosi pomračenje Meseca u znaku Strelca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Kako se događa istovremeno kada i mlad Mesec, moguće je da će horoskopski znaci osetiti da se neko poglavlje završava, jer on pojačava energiju pomračenja i tera vas da dublje zaronite u svoje emocije i inicirate velike promene.

U globalu se očekuju promene, traženje istine, znanja, putovanja, transformacija sistema vrednosti.

Evo kako će ovaj važni aspekt uticati na svaki horoskopski znak:

Ovan

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji će se desiti u vašoj devetoj kući, kući avanture, poželećete da napravite iskorak, kako biste se oslobodili bilo kakvih ograničenja za koja osećate da su vas sputavala u poslu i životu.

Bik

Mlad Mesec i pomračenje Sunca desiće se u vašoj osmoj kući emocionalnih veza. Bićete rešeni da se zauzmete za ono što vam je važno. Posvećujete se ljubavi i dobijate podršku zvezda za to.

Blizanci

Ovaj aspekt uticaće na vašu sedmu kuću, koja označava partnerstva. Vreme je da pomirite svoje lične težnje i postojeće okolnosti.

Moguće je da vas očekuje velika promena u odnosu sa bliskim prijateljem, poslovnim partnerom ili jednostavno promena vašeg pogleda i stava koje imate o tim odnosima.

Rak

Sunce i Mesec su u vašoj šestoj kući, koja označava zdravlje, pa je idealno vreme da napravite smele promene u svakodnevnom životu i rutini.

Ovo bi moglo da vam donese više balansa u život i pomoći u tome da održite blagostanje.

Lav

Ovaj aspekt najviše će uticati na vašu kuću romantike i samoizražavanja, izazivajući vas da iskoristite svu svoju kreativnost.

Novi projekti doneće vam radost i zadovoljstvo.

Devica

Mlad Mesec i pomračenje Sunca vas okreću vašim temeljima i starim emocionalnim ranama. Moraćete da se suočite sa prošlošću i da iscelite sve rane, kako biste lakše prihvatili budućnost.

 Veliki godišnji horoskop 2022 godinu: Ovan, Bik, Blizanac!Veliki godišnji horoskop 2022: Vaga, Škorpija, Strelac!Veliki godišnji horoskop 2022: Jarac, Vodolija, Ribe!Veliki godišnji horoskop 2022: Rak, Lav, Devica!

Vaga

Ovaj aspekt će se najviše odraziti na vašu treću kuću, koja označava komunikaciju. Mogući su izazovi na polju porodičnih odnosa.

Takođe, možda ćete osetiti naglu i veliku potrebu za hranom, pa pokušajte to da iskontrolišete.

Škorpija

Mladi Mesec i pomračenje Sunca odraziće se najviše na vašu kuću prihoda, odnosno na drugu kuću. Taj osećaj da ne dobijate zasluženo priznanje i nagrade na poslu, mogao bi da dostigne novi nivo.

Strelac

Ovaj aspekt najviše će uticati na vaš znak, budući da se mladi Mesec i pomračenje Sunca događaju upravo u Strelcu. Ovo može biti veoma intenzivna, ali i osnažnujuća prilika da se fokusirate na vaš cilj.

Ako budete verni sebi, posvetite se isključivo istini, moguće je da ćete ostvariti željeni uspeh.

Jarac

Mlad Mesec i pomračenje Sunca uticaće na vašu dvanaestu kuću, koja označava duhovnost. Podstaći će vas da se prepustite svojim snovima i intuciji više nego inače.

Oni bi mogli da budu vaše moćno i glavno oruđe za kreiranje budućnosti.

Vodolija

Sunce i Mesec ulaze u vašu jedanaestu kuću umrežavanja. Upoznaćete neke nove ljude, radićete sa novim kolegama.

Vaš osećaj za povezanost bi takođe mogao da se promeni. U odnosima možete da ostvarite napredak, takođe i u dugoročnim željama.

Ribe

Ovaj aspekt uticaće na vašu kuću karijere. Bićete spremni da ostvarite svoje profesionalne težnje na hrabar i inovativan način.

Prihvatite svetlu energiju oberučke i zablistaćete na ovom polju.

 Nedeljni horoskop 1 deo: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!Nedeljni horoskop 2 deo: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.