Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2024, 12:08

Pomračenje Sunca 8. aprila žestoko će udariti Ovna, Raka, Jarca i Vagu i preokrenuti im živote

Od 25. marta ušli smo u veoma turbulentan astrološki period koji zovemo koridor pomračenja, jer je iza nas već pomračenje Meseca, a očekuje nas još jedno i to 8. aprila u vatrenom znaku Ovna.
Pomračenja bilo koje vrste u astrologiji služe kao okidači velikih promena koje se spremaju u narednih pola godine.
Pomračenje Sunca u astrologiji predstavlja događaj u kojem se Mesec privremeno pokriva prednjom stranom Sunca, stvarajući time senku na Zemlji. Ova astrološka pojava često ima dubok simbolički značaj i smatra se važnim vremenskim periodom za transformaciju i promene.
Pomračenje Sunca intenzivno će delovati na sve znakove horoskopa, a najjače će udariti Ovnove, Vage, Rakove i Jarčeve.
Ovan Pred...
Pogledaj vesti o: Pomraćenje meseca,   Pomračenje sunca

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Koridor pomračenja do 8. aprila menja život 5 znakova Zodijaka iz korena: Vagu čeka duhovni preporod, Strelac upoznaje srodnu dušu

Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2024

Prvo ovogodišnje pomračenje Meseca desilo se 25. marta, u noći između nedelje i ponedeljka i naj taj način započeo je tzv. koridor pomračenja, veoma intenzivno i turbulentno energetsko razdoblje. Reč je o vremenskom periodu između pomračenja dva nebeska tela – Meseca i Sunca, kada kosmička...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.