Izvor: Luftika.rs, 14.Mar.2024, 11:08

Pomračenje Meseca 25. marta nosi neopisivu dramu, a 3 znaka naći će se na ivici propasti

Prvo od čak četiri pomračenja Meseca i Sunca u 2024. godini dogodiće se 25. marta, kada ćemo svedočiti pomračenju Meseca na petom stepenu Vage, a već 8. aprila stiže nam i totalno pomračenje Sunca u Ovnu.
Iako se ove prirodne astro pojave događaju nekoliko puta tokom godine, one u velikoj meri utiču na našu podsvest, raspoloženje, san, odluke koje donosimo, zdravstveno stanje i još mnogo toga.
Mesec podiže nivo vode na našoj planeti, izazivajući plimu i oseku, a isto se dešava i sa vodom u našem telu. Zemljin satelit je astrološki simbol žena, pa posmatranje pomračenja golim okom više utiče na njih (hormonski disbalans, problemi u trudnoći), nego na muškarce, ali kod oba pola remeti prirodnu ravnotežu...
Pogledaj vesti o: Pomraćenje meseca,   Pomračenje sunca

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.