Izvor: Blic, 06.Apr.2020, 22:01

Vučić poželeo Džonsonu brz oporavak: Tvoji prijatelji su uz tebe

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je večeras brz oporavak britanskom premijeru Borisu Džonsonu, koji je prebačen na intenzivnu negu nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje zbog korona virusa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makron poželeo Džonsonu brz oporavak

Izvor: B92, 06.Apr.2020

Francuski predsednik Emanuel Makron poželeo je brz oporavak britanskom premijeru Borisu Džonsonu...Džonson je večeras prebačen na odeljenje intenzivne nege bolnice u Londonu nakon što mu se pogoršalo stanje zbog zaraze korona virusom..."Upućujem svaku moju podršku Borisu Džonsonu, njegovoj...

Nastavak na B92...

MAKRON POŽELEO DŽONSONU BRZ OPORAVAK: Šaljem podršku njegovoj porodici i britanskom narodu

Izvor: Kurir, 06.Apr.2020

Francuski predsednik Emanuel Makron poželeo je brz oporavak britanskom premijeru Borisu Džonsonu, koji je u ponedeljak uveče prebačen na odeljenje intenzivne nege bolnice u Londonu nakon što mu se pogoršalo stanje zbog zaraze koronavirusom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.