Vučić Mustafi ponudio pomoć u saniranju posledica poplava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić Mustafi ponudio pomoć u saniranju posledica poplava

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa Isom Mustafom o primeni Briselskog sporazuma i nastavku dijaloga sa Prištinom.

Premijer Vučić je tom prilikom ponudio pomoć Vlade Srbije za sanaciju poplava koje su pogodile nekoliko opština na Kosovu i Metohiji, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima.

Obilne padavine izazvale su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poplave u mnogim delovima Kosova, a osim velikih šteta na stambenim objektima, kiša je blokirala puteve i ugrozila ljudske živote, naveli su juče mediji u Prištini.

Na sporednim putevima koji vode ka Kišnoj Reci kiša je blokirala veliki broj vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić ponudio pomoć Mustafi zbog poplava

Izvor: RTS, 07.Jan.2016

. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa Isom Mustafom o primeni Briselskog sporazuma i nastavku dijaloga sa Prištinom.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.