Toni Bler u poseti Kosovu razgovarao sa ministrima

Izvor: Blic, 18.Jun.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Bler u poseti Kosovu razgovarao sa ministrima

Bivši premijer Velike Britanije Toni Bler doputovao je danas na Kosovo gde je razgovarao sa ministrima spoljnih poslova i integracija Enverom Hodžajem i Vljorom Čitaku.

U saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Kosova navodi se da je Hodžaj visoko ocenio doprinos Blera razvoju Kosova i regiona.

Kosovski šef diplomatije je zahvalio bivšem premijeru za izvanredan doprinos koji su on i Velika Britanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dali i nastavljaju da daju za konsolidaciju Kosova u svim aspektima.

Bler je izrazio zadovoljstvo zbog posete Kosovu i visoko ocenio napredak, a najavio dalje angažovanje u korist Kosova.

On je danas posetio Osnovnu školu "Elena Djika" u Prištini, a održaće predavanje na Prištinskom univerzitetu koji ga je prošle godine proglasio počasnim doktorom nauka.

Potpisaće i Memorandum razumevanja između njegove, Blerove fonadacije i dva univerziteta na Kosovu.

Povezane vesti: Hodžaj otputovao za Italiju Roćen danas u Prištini Supruga Tonija Blera gost kontroverznog albanskog tajkuna Toni Bler upoznao devet Tonija Blerova na Kosovu Bler: Izazov podrška Kosovu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toni Bler u poseti Kosovu

Izvor: Akter, 18.Jun.2012

Bivši britanski premijer Toni Bler, jedan od zagovornika NATO intervencije 1999. godine, boraviće danas na Kosovu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.