Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jan.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezavisno društvo novinara Vojvodine traži odgovore od partija

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) zatražilo je od političkih partija da odgovore na pitanja u vezi sa ustavno-pravnim položajem Vojvodine i ocenilo da građani Srbije nemaju dovoljno saznanja o tome kakvi su stavovi stranaka prema pitanju autonomije te pokrajine. NDNV je u otvorenom pismu pozvao političke stranke da odgovore na ta pitanja, kako bi građanima bilo lakše da se odluče za koga će glasati na nekim budućim izborima i kako bi građanima bilo jasnije kakav je odnos...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

NDNV pita stranke o položaju Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2014

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) zatražilo je od političkih partija da odgovore na pitanja u vezi sa ustavno-pravnim položajem Vojvodine i ocenilo da građani Srbije nemaju dovoljno saznanja o tome kakvi su stavovi stranaka prema pitanju autonomije te pokrajine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.