Srbija 1. u regionu, 2. u Evropi, 7. u svetu po stopi vakcinacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021, 09:26

Srbija 1. u regionu, 2. u Evropi, 7. u svetu po stopi vakcinacije

U Srbiji su, prema najnovijim podacima vlade, do sada date 1.535.274 doze vakcine protiv koronavirusa, a 534.751 osoba je dobila i drugu dozu vakcine.

Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede Mađarska, Slovenija, Rumunija, Hrvatska, Bugarska, Albanija i Crna Gora.

Srbija je na prvom mestu u regionu i prema broju građana koji su primili drugu dozu vakcine na milion stanovnika.

Prema ukupnom broju vakcinacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i revakcinacija, Srbija je druga u regionu, posle Rumunije.

Kada je reč o broju vakcinacija na milion stanovnika, Srbija je na sedmom mestu u svetu - posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije, SAD i Maldiva.

Prema broju vakcinacija na milion stanovnika Srbija je druga u Evropi, posle Velike Britanije.

Kada je reč o broju onih koji su dobili drugu dozu vakcine na milion stanovnika, Srbija je prva u Evropi i peta u svetu, posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata i SAD.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UŽIVO Brojevi konačno ispod 4.000; vakcinisano više od milion; "Događa se nešto strašno"

Izvor: B92, 04.Mar.2021

U Srbiji su, prema najnovijim podacima vlade, do sada date 1.535.274 doze vakcine protiv koronavirusa, a 534.751 osoba je dobila i drugu dozu vakcine...Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede Mađarska, Slovenija, Rumunija, Hrvatska, Bugarska, Albanija i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.