Skupština završila rad za danas

Izvor: B92, 28.Maj.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština završila rad za danas

Beograd -- Skupština Srbije završila je večeras rad, a raspravu o amandmanima na izmene Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje nastaviće u petak.

Predstavnici Vlade Srbije sutra će u parlamentu od 16.30 odgovarati na pitanja poslanika, a očekuje se da će se najveći broj pitanja odnositi na poplave.

Pre pitanja, na posebnoj sednici Skupštine Srbije u 16 sati poslanicima će se obratiti predsednik Slovenije Borut Pahor.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanici danas propituju Vladu

Izvor: B92, 29.Maj.2014, 08:15

Beograd -- Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i članovi vlade danas će, u skladu sa Poslovnikom, odgovarati na poslanička pitanja...Premijer je sinoć najavio da će danas i sam prisustvovati sednici Skupštine, na kojoj poslanici postavljaju pitanja vladi...Vučić je sinoć za RTS rekao...

Nastavak na B92...

Sutra o amandmanima na poreske zakone

Izvor: Akter, 29.Maj.2014

Poslanici Skupštine Srbije nastaviće sutra raspravu o preostalim amandmanima na dva poreska zakona - Zakonu o porezu na dohodak građana i izmene Zakona o dopirnosima o obaveznom socijalnom osiguranju

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.