SNS: Većina u koaliciji sa SRS

Izvor: B92, 03.Dec.2010, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Većina u koaliciji sa SRS

Beograd -- Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić izjavio je da je u Beogradu vladajuća većina napravila koaliciju sa radikalima.

Vučić navodi da je većina postavlila članove SRS u upravne i nadzorne odbore javnih preduzeća u glavnom gradu.

"Vlast je spremna na saradnju sa svima ne bi li sprečila promene i naprednjake da je pobede, pa su u Beogradu napravili koaliciju sa Srpskom radikalnom strankom", rekao je Vučić na konferenciji za novinare. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prema njegovim rečima, u upravne i nadzorne odbore beogradskih preduzeća, među kojima su GSP, "Gradske pijace", "Beogradske elektrane", "Infostan", Ada Ciganlija, "Zelenilo Beograd", "Beogradput", "Gradsko stambeno", postavljen je 31 radikal.

Vučić je istakao da SNS neće odustati od svojih zahteva za raspisivanjem vanrednih izbora, iako ih je aktuelna vlast odbila.

Govoreći o poseti delegacije SNS Kini, koja se u Srbiju vraća sutra, Vučić ju je ocenio uspešnom navodeći da je lider naprednjaka Tomislav Nikolić razgovarao sa predstvanicima političkih stranaka, ali sa velikom kompanijama koje su spreme da ulažu u Srbiju ili to već čine. Nikolić je sa privrednicima u Kini razgovarao i o mogućnost prodaje srpskih poljoprivrednih proizvoda na kineskom tržištu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.