DRAGAN ŠORMAZ PREŠAO U SNS

Izvor: Kurir, 03.Dec.2010, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGAN ŠORMAZ PREŠAO U SNS

BEOGRAD - Dragan Šormaz, bivši član DSS, pristupio je juče SNS, a od ponedeljka će se aktivirati i u njihovom poslaničkom klubu u Skupštini.

Kako kaže za Kurir, veoma je srećan zbog toga i pun elana, te jedva čeka da „sa Tomom Nikolićem i naprednjacima krene u rušenje režima“.

- Nismo uopšte razgovarali o mojoj ulozi u stranci, bitno mi je da se borim protiv vlasti i da ih što pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oborimo - kaže Šormaz.

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare istakao je da Šormaz nije išao za novcem i privilegijama, već da ga je u SNS dovela želja za promenama, što je i nekadašnji poslanik DSS, potvrdio.

"Aktuelnu Vladu Srbije smatram nesposobnom, najnesposobnijom u istoriji srpske države i borim se protiv nje onoliko koliko mogu, a sada ću za to u okviru Srpske napredne stranke imati još više mogućnosti", naveo je Šormaz.

On je izrazio nadu da će "vladi ubrzo videti leđa", da će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori i će doći nova vlast koja će voditi računa o državi, građanima, popraviti ekonomsku situaciju i boriti se protiv kriminala i korupcije, "a ne samo pričati o tome i ništa ne činiti".

"Zbog toga sam se opredelio za SNS i rešio da se u okviru nje borim za bolju Srbiju", naglasio je Šormaz, koji je iz DSS isključen 13. maja.

Administrativni odbor Skupštine Srbije, koji je u oktobru razmatrao predlog DS S da njegov mandat pripadne stranci, doneo je odluku da Šormaz ostane poslanik u republičkom parlamentu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS: "Gornji dom" u Skupštini APV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2010

NOVI SAD -..Osnivanje Saveta nacionalnih zajednica u Skupštini Vojvodine zapravo je uvođenje u pokrajinsku skupštinu "gornjeg doma", kao doma nacionalnih manjina, izjavio je danas portparol Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Srbije Milenko Jovanov...Konstituisanje tog skupštinskog tela, na poslednjoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šormaz postao naprednjak

Izvor: Danas, 03.Dec.2010

Narodni poslanik i bivši funkcioner DSS Dragan Šormaz priključio se Srpskoj naprednoj stranci i ubuduće će biti i član poslaničkog kluba naprednjaka u Skupštini Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.