Vesić: Divljanje na Trgu, podnosimo prijave

Izvor: Mondo, 06.Apr.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Divljanje na Trgu, podnosimo prijave

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je večeras da osuđuje "divljanje pristalica Boška Obradovića i njegovih pomagača Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića koji su uništili gradilište na Trgu Republike".

Foto: Tanjug/Tanja Valič

On je najavio da će "biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih huligana".

“Fašista Boško Obradović i njegovi pomagači Dragan Ðilas i Vuk Jeremić večeras su ponovo pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je nasilje i teror njihova jedina politika. Sa nekoliko stotina huligana uništili su zaštitne ograde, uništavali mašine i lomili kocke kojima se popločava trg”, rekao je Vesić.

“Procenjujemo štetu koju su ovi huligani naneli Gradu Beogradu ali već sada mogu da kažem da su u pitanju desetine hiljada evra. Sve što su uništili je popisano i u ponedeljak će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih huligana. Neće građani Beograda plaćati divljanje ovih huligana”, poručio je Vesić.

Demonstranti odneli ograde sa Trga! (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vesić: Zbog divljanja na Trgu Republike biće podnete prijave!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je večeras divljanje pristalica Boška Obradovića i njegovih pomagača Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića koji su uništili gradilište na Trgu Republike...Vesić je najavio da će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih huligana...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.