Pucnjava na Kosovu: Jedna osoba stradala, ranjeno petoro

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 11:07

Pucnjava na Kosovu: Jedna osoba stradala, ranjeno petoro

Priština -- Jedna osoba je poginula, a petoro je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u selu Halač u opštini Lipljan, prenosi Gazeta Ekspres.

To je za list potvrdila portparolka policije u Prištini Fljora Ahmeti, prenosi Kosovo online.

"Jutros oko 07.00 sati policija je dobila informaciju o ranjavanju iz vatrenog oružja u selu Halač u Lipljanu. Po dobijanju informacije policija je izašla na lice mesta", navela je ona.

Ahmeti je istakla da je šest >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudi ranjeno, od kojih je jedan podlegao povredama zadobijenim vatrenim oružjem.

Smrt je konstatovala lekarska ekipa Univerzitetskog kliničkog centra Kosova.

Policijski istražitelji rade trenutno na rasvetljavanju okolnosti u ovom slučaju, istakla je Ahmeti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lipljan:U revolveraškom obračunu komšija jedan mrtav, petoro ranjeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020

Jedna osoba je poginula, a petoro je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u selu Veliki Alas u opštini Lipljan...Jutros oko 07.00 sati policija je dobila informaciju o ranjavanju iz vatrenog oružja u selu pored Lipljana, potvrdila je portparol policije u Prištini Fljora Ahmeti...Po dobijanju informacije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sukob dvije porodice na Kosovu i Metohiji, jedna osoba poginula

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2020

LIPLJAN - Osam osoba uhapšeno je zbog ubistva tokom oružanog sukoba dvije albanske porodice u selu Halač u opštini Lipljan u kojem je jedno lice podleglo povredama, a pet ranjeno, saopšteno je iz kosovske policijske službe.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.