PRETNJE I UVREDE Demokrate: Naši aktivisti ponovo napadnuti na Đermu

Izvor: Blic, 29.Mar.2016, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETNJE I UVREDE Demokrate: Naši aktivisti ponovo napadnuti na Đermu

Aktivisti Demokratske stranke verbalno su napadnuti danas, u blizini njihovog štanda kod pijace Đeram u Beogradu, gotovo na istom mestu na kojem je i u nedelju došlo do incidenta, rekli su "Blicu" u DS-u.

Prema njihovim rečima, na lice mesta stigla je interventna jedinica policije.

Danas opet pretnje aktivistima DS na Zvezdari.

Lopovi, izdajnici i da smo namestili jadnoj deci jer smo prvi poceli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Svaka cast Vucicu.

Kako je za "Blic" izjavio Balša Božović, predsednik Gradskog odbora DS, jedan čovek je prišao aktivistima demokrata upućujući im pretnje, nazivajući ih izdajnicima i lažovima.

SNIMAK NAPADA Razbijenom flašom nasrnuli na funkcionere DS, uhapšena četvorica radikala

- Juče se dogodio javni poziv na linč DS-a, a danas smo ponovo došli u situaciju da našim ljudima neko preti, da ih vređa, da su "jadnoj deci namestili zatvor". Nije ni čudo posle jučerašnje relativizacije napada ministra policije i šefa beogradske policije na TV Pink. Ovom prilikom tražimo od MUP da se više bave bezbednošću građana, a manje kampanjom SNS - rekao je Božović za "Blic".

On je dodao i da nema nikavu zamerku za rad policije na terenu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na Zvezdari vređali aktiviste DS-a

Izvor: Studio B, 29.Mar.2016

Aktivisti Demokratske stranke bili su danas meta verbalnog napada na Zvezdari, u blizini stranačkog štanda kod pijace Đeram, saopšteno je iz DS...Kako je na svom tviter nalogu napisao Balša Božović, predsednik Gradskog odbora DS, jedan čovek je prišao aktivistima demokrata, preteći im i nazivajući...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.