OVO JE NOVA VLADA SRBIJE - 17 RESORA, 21 ČLAN

Izvor: Kurir, 06.Mar.2011, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE NOVA VLADA SRBIJE - 17 RESORA, 21 ČLAN

BEOGRAD - Rekonstruisana Vlada Srbije imaće 21 člana i 17 ministarstava, saopšteno je večeras iz Vlade Srbije. Vlada će sutra uputiti Skupštini Srbije

Rekonstruisana vlada sa 17 ministarstava i 21 članom mogla bi, prema proceni predsednice parlamenta Slavice Đukić Dejanović, da počne sa radom za sedam dana.

Skupština Srbije naredne sedmice intenzivno će raditi na izmenama zakona o ministarstvima i o vladi i za sedam dana rekonstruisana vlada bi mogla da počne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa radom, izjavila je Đukić Dejanović.

"Ako sve bude po dinamici koja je planirana, sve se može dogoditi u periodu od sedam dana. Ove nedelje ćemo raditi, a već početkom sledeće imaćemo rekonstruisanu vladu", rekla je Đukić Dejanović Tanjugu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.