Zorana Mihajlović: Aerodrom radi normalno

Izvor: Blic, 04.Jul.2014, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović: Aerodrom radi normalno

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da aerodrom "Nikola Tesla", posle privodjenja generalnog direktora Velimira Radosavljevića, funkcioniše normalno i da apsolutno nema nikakvih problema.

U izjavi za današnje "Večernjih novosti", Mihajlovićeva je rekla da "Nikola Tesla" ima Skupštinu i Nadzorni odbor, ali i da iza aerodroma stoji država.

"Mislim da je važno to što je beogradski aerodrom prošlog meseca imao blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pola miliona putnika, što je 30 odsto više nego u junu prošle godine", istakla je ministarka saobraćaja.

"Aerodrom ima svoj put, razgovaraćemo i sa potencijalnim straterškim partnerima kako da unapredimo rad. Aerodrom zaista može da bude regionalni centar, ono što i jeste plan i cilj Vlade Srbije", rekla je Zorana Mihajlović za "Novosti".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mihajlović: Aerodrom radi normalno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2014

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da aerodrom Nikola Tesla, posle privođenja generalnog direktora Velimira Radosavljevića, funkcioniše normalno i da apsolutno nema nikakvih problema.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.