Lestvica Srbije ostaje visoko postavljena

Izvor: Akter, 15.Dec.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lestvica Srbije ostaje visoko postavljena

Lestvicu ćemo i dalje postavljati visoko, preostali posao ćemo obaviti dobro, pošteno i brže nego što je uobičajeno, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić

Pre kraja ove godine biće otvorena još jedna deonica na Koridoru 10 u dužini od 23 kilometara auto-puta, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić na prijemu povodom otvaranja poglavlja sa EU, uz poruku da cilj tog procesa i jeste da Srbija bude moderna i pristojna zemlja.

"Lestvicu ćemo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << dalje postavljati visoko, i preostali posao ćemo obavljati dobro, pošteno i brže nego što je planirano", rekao je premijer na svečanom prijemu u zgradi Kinoteke, kojem su prisustvovali predstavnici diplomatskog kora, najviši zvaničnici Srbije i predstavnici nevladinog sektora.

Okupljenima se obratio i šef Delegacije EU Majkl Devenport, koji je istakao da otvaranje prva dva poglavlja u pregovorima Srbije sa U jeste istorijski korak, jer evropsku perspektivu naše zemlje čini sasvim opipljivom.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.