Preostali posao ćemo obaviti dobro, pošteno i brže

Izvor: Akter, 15.Dec.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preostali posao ćemo obaviti dobro, pošteno i brže

Lestvicu ćemo i dalje postavljati visoko, preostali posao ćemo obaviti dobro, pošteno i brže nego što je uobičajeno, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić

U Zgradi Jugoslovenske kinoteke počeo je prijem za predstavnike diplomatskog kora i zvaničnike Republike Srbije, a povodom otvaranja poglavlja u pregovorima o članstvu Srbije u EU.

Prijem je počeo uz Odu radosti i u prisustvu najviših zvaničnika Republike Srbije, predsednika Tomislava Nikolića, predsednice Skupštine Maje Gojković i kompletne Vlade Srbije na čelu s premijerom Aleksandrom Vučićem.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Lestvica Srbije ostaje visoko postavljena

Izvor: Akter, 15.Dec.2015

Lestvicu ćemo i dalje postavljati visoko, preostali posao ćemo obaviti dobro, pošteno i brže nego što je uobičajeno, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić..Pre kraja ove godine biće otvorena još jedna deonica na Koridoru 10 u dužini od 23 kilometara auto-puta, izjavio je danas...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.