Izvor: B92, 02.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko ide na Molitveni doručak

Vašington -- Tradicionalnom Molitvenom doručku, 3. februara u Vašingtonu, prisustvovaće više gostiju iz Srbije i Crne Gore.

U Vašingtonu će biti ministar inostranih poslova SCG Vuk Drašković, zamenik ministra trgovine turizma i usluga u Vladi Srbije Vlajko Senić, pomoćnik ministra policije Srbije Vladimir Božović, zamenik gradonačelnika Beograda Radmila Hrustanović, predstavnik SCG u Međunarodnom monetarnom fondu Srboljub Antić, ambasador SCG u SAD Ivan Vujačić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ambasador pri Misiji SCG u Ujedinjenim nacijama Nebojša Kaluđerović.

U Vašingtonu će boraviti i Nenad Popović iz "ABS holdinga", kao jedini privrednik iz SCG.

Pored programa koji su predvideli organizatori Molitvenog doručka, a koji, između ostalog, predviđa sastanke u Kongresu i drugim institucijama SAD, Vuk Drašković će se sastati sa savetnikom predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Stivenom Hedlijem. Vlajko Senić će učestovati na okruglom stolu o bezbednosti na Balkanu u centru "Vudro Vilson", a Vladimir Božović će imati sastanke u Kongresu, Ministarstvu za unutrašnju bezbednosti i s predstavnicima nevladinih organizacija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.