Izvor: B92, 29.Okt.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još se ne zna datum posete Bramerca

Hag -- Portparolka Haškog tribunala Olga Kavran kaže da tužilac Serž Bramerc namerava da poseti Beograd, ali nije potvrdila da li je poseta zakazana za 18. novembar.

Kavranova je rekla da je reč o uobičajenoj radnoj poseti i razgovorima sa zvaničnicima u čijoj je nadležnosti saradnja s Haškim sudom o preostalim pitanjima na tom planu.

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da Bramerc dolazi u posetu Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 17. i 18. novembra.

Bramercova poseta Beogradu planirana je uoči godišnjeg izveštaja koji će o saradnji Srbije s Haškim sudom glavni tužilac 10. decembra podneti Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, a tačan datum biće naknadno saopšten, navodi se u saopštenju Tribunala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.