Izvor: Blic, 05.Apr.2020, 12:18

JOŠ JEDAN ZARAŽENI U VLADI I savetnik ministra Šarčevića pozitivan na korona virus, SIMPTOME NIJE OSETIO

Aleksandar Pajić, posebni savetnik u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prebačen je rano jutros u KBC "Dragiša Mišović" jer je pozitivan na korona virus.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blic: Šarčevićev savetnik pozitivan na virus korona

Izvor: Radio 021, 05.Apr.2020

Aleksandar Pajić, posebni savetnik u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prebačen je rano jutros u KBC Dragiša Mišović jer je pozitivan na virus korona...Kako Blic saznaje, Pajić se nekoliko dana osećao loše, a juče mu je naglo pozlilo. On je otišao u bolnicu u Šapcu gde i...

Nastavak na Radio 021...

TREĆI ZARAŽENI U MINISTARSTVU PROSVETE: Još jedan saradnik ministra Šarčevića pozitivan na koronu

Izvor: Kurir, 05.Apr.2020

Savetnik u Ministarstvu prosvete Aleksandar Pajić i još dvoje zaposlenih, Miloš Blagojević i Radovan Živković, zaraženi su novim koronavirusom, rečeno je Tanjugu u tom ministarstvu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.