Dačić s čelnicima Parlamentarne skupštine OEBS-a

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić s čelnicima Parlamentarne skupštine OEBS-a

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se sa predsednikom Parlamentarne skupštine OEBS Georgom Ceretelijem i generalnim sekretarom Parlamentarne skupštine Robertom Montelom Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa predsednikom Parlamentarne skupštine Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) Georgom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ceretelijem i generalnim sekretarom Parlamentarne skupštine Robertom Montelom, koji borave u poseti Beogradu u okviru 141. zasedanja Skupštine Interparlamentarne unije. Šef srpske diplomatije istakao je značaj OEBS kao jednog od retkih formata za zajedničko suočavanje sa širokim spektrom postojećih i novih bezbednosnih izazova, kao i značaj Parlamentarne skupštine ove organizacije, kao važne za platformu za interparlamentarnu saradnju država učesnica. Predsednik Parlamentarne skupštine OEBS je čestitao Srbiji na dobroj organizaciji zasedanja Skupštine Interparlamentarne unije i zahvalio se na podršci i pozitivnom doprinosu jačanju Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goran Bregović regionalni ambasador UNICEF-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2019

U okviru 141. zasedanja Interparlamentarne unije u Beogradu danas je održana radionica posvećena 30. godišnjici usvajanja Konvencije UN o pravima deteta, a na kojoj je muzičar Goran Bregović promovisan u regionalnog ambasadora UNICEF-a...Na radionici je učestvovala i predsednica Skupštine Srbije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.