Albanci bi još krvi na Balkanu

Izvor: Glas javnosti, 08.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci bi još krvi na Balkanu

BEOGRAD - Rusija strahuje da bi moglo da dođe do ponovnog iscrtavanja granica na Balkanu nakon jednostranog proglašenja Kosova koje je samo dodatno destabilizovalo situaciju u regionu, naglasio je visoki zvaničnik ruskog MIP-a Aleksandar Aleksejev.

- Imamo informacije da različite albanske grupe u zemljama regiona zajednički ulažu napore da, u određenom trenutku, pokrenu inicijativu o ponovnoj podeli granica na Balkanu - kazao je Aleksejev.

To nije prvi put da se o mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << novih potresa na Balkanu govori, a da je nova destabilizacija ovog „vazda trusnog“ područja, realna i možda blizu, tvrde dobri poznavaoci bezbednosnih prilika na Kosmetu i u čitavom regionu.

Milovan Drecun izjavu Aleksejeva smatra utemeljenom. On ističe da ukoliko Srbija zajedno sa Rusijom i još nekim zemljama ne uspe da spreči SAD da legalizuju prvu kriminalnu terorističku državu na svetu, regionu predstoji novo prekrajanje granica.

Merkaju delove Makedonije, uže Srbije...

- Strateški cilj OVK i svih potonjih organizacija kao što su ONA, OVPBM i još nekih u Crnoj Gori i Grčkoj, nije nezavisnost Kosova već „oslobađanje i ujedinjenje svih albanskih etničkih okupiranih teritorija“. To u suštini znači stvaranje „velike Albanije“ i prekrajanje međunarodno priznatih granica na Balkanu. Šiptarski lideri u regionu, posebno u Makedoniji, otvoreno izjavljuju da je neophodno da se sa nezavisnim Kosovom i delovi Makedonije i južne centralne Srbije, pripoje Albaniji. Čak su i albanski zvaničnici poput Salija Beriše izjavljivali da, u slučaju nezavisnosti Kosova neće moći da garantuju opstanak današnjih granica. Najavljivali su i da će do 2013. biti stvorena „prirodna Albanija“ - objasnio je Drecun.

Strateški cilj Tirane, ističe, jeste svakako da posle nezavisnosti Kosova nastavi sa aneksijom teritorija. A za to, osim planova, postoje i „vojni potencijali“ jer Kosovski zaštitni korpus pod dirigentskom palicom NATO, prerasta u veliku albansku vojsku.

Da rizik postoji naglašava i vojni analitičar Aleksandar Radić, koji objašnjava da su Albanci ohrabreni dosadašnjim razvojem situacije. Zato bi trebalo očekivati da će nastaviti sa svojim projektom.

- Prva faza je završena proglašenjem nezavisnosti Kosova. Logično je očekivati da će uslediti nova albanska ekspanzija, mada nije „politički korektno“ o tome govoriti. Za sada je autoritet NATO dovoljan da obezbedi stabilnost, ali na neki duži period, ne možemo 100 odsto da tvrdimo. Makedonija je 2001. prošla kroz veliko iskušenje. Prihvatila je konflikt, ali se, nažalost, pokazalo da Albanci imaju dovoljno manevarskog prostora da iscrpe makedonske odbrambene resurse - podsetio je Radić.

Mogućnost da do novog pokušaja prekrajanja granica dođe ne isključuje ni istoričar Čedomir Antić.

Ujedinjenje da nema podela

- To je vrlo moguće, s obzirom na nemire u Makedoniji tokom izbora, kada su se sukobile pristalice dve najveće albanske partije. A u takvim situacijama, jedan od izlaza iz borbe je ujedinjenje u opštoj nacionalnoj borbi. Kabinet premijera Nikole Gruevskog je, bez obzira na to što je već imao većinu, zbog stabilnosti u zemlji u vladu pozvao albansku Partiju integracija. U Crnoj Gori, i mimo projekta ujedinjenja albanskih krajeva „Maljić zi“, aktuelna crnogorska vlast je uspela da bez nemira sprovede proglašenje nezavisnosti i novi Ustav. Ipak, nedavne presude onima koji su planirali terorističke akcije u Crnoj Gori, govore o tome da separatistički pokret postoji - naveo je Antić.

On dodaje i da u prilog tome ide i veoma uspešno sprovedena akcija organizovanih albanskih hakera protiv državnih ustanova Crnoj Gori.

- Bez obzira na proglašenu nezavisnost Kosova, i dalje je im ostaje frustrirajuće pitanje integracije severa Pokrajine, ali i duboki unutrašnji problemi zbog političkih podela i socijalne krize - objasnio je Antić.

"Strateški cilj Tirane, ističe, jeste svakako da posle nezavisnosti Kosova nastavi sa aneksijom teritorija".

Nisam ni znao da Albanija ima nekakve strateske ciljeve, nesto slicno kao i Memorandum SANU svojevremeno!? Bez brige, kao sto je propao Memorandum, propasce i ti "Strateski ciljevi".

Anonimni vrati se odakle si dosao i tamo smrdi!

Nas ostavi na miru imamo mi dovoljno svojih problema.

...Svako ima ovakve ili onakve 'apetite " . Siptari ce se smiriti tek kada zadovolje svoje apetite ?? Svoje ?? Pa , svi bi mi na Balkanu da imamo vise , bolje { mada cesto zaboravljamo sopstveno dvoriste } . Albanci su samo AMERICKO ORUDJE za konstantnu nestabilnost u Evropi ...Glavni razlog je Rusija : s njima su artovali u Koreji , u Vijetabmu , hteli bi i na Iran ...Otvaraju baze amltene uz ruska dvorista ....99-te je Rusima bacena rukavica u lice ---ustuknuse ...Proglasenje Kosova , ponovo samar Rusima ...Rusija i dalje ne reaguje ---i ja se pitam : DOKLE CE MANIJACI DA MASU NUKLEARNIM ORUZJEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PA , imaju ti starci decu , unucice , zar da im ostave zatrovanu zemlju???????E , jadna je ova civilizacija gde se "Ljudskim pravima " busa onaj KO IMA NAJVISE ORUZJA !!!!

ZIVELI ESKIMI , PAPUANCI I ABORIGINALI !!!!---oni i ne znaju da pucaju ...........

Rusija ce da cuti i dalje dok ne okupiraju i njeno dupe.

Ako hoces mir spremi se za rat.

Ne gine nama jos jedan rat i to opet po zasluzi zapada koji je kao i uvek morao da umesa svoje prljave prste u sve sto se dogadja na ovom svetu.

Nije ni čudo zašto smo morali da smanjujemo vojsku i naoružanje u Srbiji! Tadić je efikasno izvršio naloge, Šutanovac će to dovršiti. Branićemo se praćkama.

Pozivam nekoga od srpskih biznismena da napravi fabriku za proizvodnju praćki!!

Kakav rat. Sutoanovaci i Tadic su unistili svo orujzje. Demoralizovali su narod Evropejaskom fantazijom and Srpske ratnike hapse.. Ko da vas brani vise?

Strateški cilj SAD-a je od ulaska u Evropske ratne epopeje, od prvog i drugog svetskog rata, se svodi kako da Evropu drži pod svojom kontrolom, normalno da je u novije vreme našla bure baruta "BALKAN", sa velikom "silom" Albanijom, i pomoći komunističkog režima SFRJ i Srbije, koja je omogućila da se Kosovo naseli sa navodnmim izbeglicama iz tadašnje Albanije (1948), koja ja čak imala vladu u izgnanstvu, a obaveštajne službe SAD-a su to pomno pratile i koristile za svoje interese. Žalosna epopeja je krenula navodnim razgovorima u Rambujeu, opet pod patronatom Sad-a i NATO-a, prva faza se završila sa bombardovanjem Srbije, stvaranje neke terorističke države proglasivši je nezavisnom i izglasavanjem ustava, priznanjem uglavnom od onih zemalja koji Srbiji sada nude SSP - med i mleko, a za uzvrat da se mnogo ne protive priznavanju Kosova, galamite malo zbog naroda, ali kada dođe vreme Vlada Srbije sa predsednikom će obavestiti da se nije moglo odbraniti , inaće opet će te doživljavati ono što ste preživeli 1999-e. Nažalost aktuelna vlast i dalje ide u tom pravcu, tako da i ovi koji se kroz sinonim "ANONIMAN" pojavljuju da samo truju stranice ovog sajta, bolje bi im bilo da se sklone i puste one koji malo više znaju o problemima ove teme i da se ozbiljnije puste poruke koliko je narod zaista spreman da ustupa, danas Kosovo, sutra Raška oblast, pa možda i Vojvodina. PAMET U GLAVU PRE SVEGA ONI KOJI SU JEDVA SKRPILI NEKU VLADAJUĆU STRUKTURU I NE DOZVOLJAVAJU DA SE ČUJE I DRUGA STRANA POLITIČKE SCENE.

Dobro jutro, g. Drecune, g. Radicu i g. Anticu. Vidi se da ste se dobro naspavali i tako trezveno objasnili neupucenom svetu sta ga ceka u narednih 10-15 godina. Samo jos da se g. Tadic probudi, pa cemo imati kompletiranu garnituru. Ovo o cemu vi tako "dubokomisleno" govorite traje vec vise od pola veka samo je problem kako to sve zatvoriti u jednu celinu. Koreni su jos dublji, tj. od arnautskog dolaska siptarske bagre u repovima turskih izmecara. Vukli su oni svoje krpe i bale po citavom srednjem veku, tumarajuci sa juga na sever Balkana dok se nisu udomili u albanskim gudurama i vukojebinama gde ni zmije nisu htele da se nasele. E, sad takvi nikakvi, nepismeni, neobrazovani, balavi i smrdjivi, puni mirisa na volujice i zeljni prostornog i etnickog razmnozavanja, nasli su put sa planincina u pitomije krajeve. Nece da se zlopate, hoce tudje, jer samo tako i mogu da opstanu u tolikom broju. Kad pacovi krenu u osvajacki stampedo, tada to ide do krvoprolica, naravno. Njih i ceka takva prica, jer za drugu i nisu. Balkan jeste blagorodan, ali oduvek i pun krvi. Ipak, i sipci i albanci, kako god da se uzme, u citavoj ovoj prici bice samo ono sto su i bili kroz citavu svoju istoriju postojanja - repovi horde i trojanski magarci.

Pa dobro bre zuti muti da li si ti normalan (izvinjavam se ali ne mogu da ti persiram, ti to ne zasluzujes i vredis toliko). Kako mozes da pises tako nesto. Kako te nije sramota. Da li ne mislis da tako i o tebi moze nesto slicno napisati.

Ne treba obracati paznju na Cedomira Antica zato sto je on jos jedan od sluga okupatora. Pre par godina je pisao da trebamo da podelimo nase Kosovo sa siptarima. Medjutim, verovatno Ceda nikada nebi delio svoj stan sa nekim. Cedi anticu ce se suditi za veleizdaju i on je intelektualac u rangu Milana Protica, Nenada Prokica, Jova Bakica i ostalih medveda.

Cedo, spremi se za radnu robiju.

Stfarno se vidi da si zut ili mut[govno ako se prevede na albanski]daj pogledaj malo vase srbsko poreklo odakle ste onda predji kod komsije,Zar ne vidis da ste melez narod rusko-iranskog porekla .Sta je tfopj narod dao svetu sem ratni zlocinaca ubice i kriminalce udji u misju rupu i ne s... jer smrdis na daleko.

Afrime ne kaze se stfarno nego stvarno!

Kao drugo mi smo Srbi kako smo nastali to te u opste ne mora zanimati.

Jedino sto je vazno ne dozvoljavamo saki terorista da nam cepaju Srbiju.

Razumes?

Ti si u nasoj drzavi ma kakvo nase poreklo bilo!

Idi trazi kod rusa i iracana tvoju drzavu a sto se tice terorizma to ste pokazali ovih 20 godina masakriranjem nevini ljudi u celoj bivsoj SFRJ ,Jel se uopste stidite kad pisete komentare Ja bi se licno odrekao mog naroda da je uradio to sto ste vi radili nebeski narode.P.S iako nisam u dusi ekstrem nacionalista ali jedno znam da cete kad tad vi napustiti sve teritorije koje ste godinama okupirali i koje pripadaju Albanskom narodu.

afrime dragi djecace ajde se ti nama malo vrati na granu sa koje si prekljuce sisao jer nemas smisla za zivot a kamoli za nesto sto se zove politika za vas su siptare jedino ovce i koze u to se najbolje razumijete i jos jedno idi svome dedi i zapali mu svjecu na grob i zahvali mu sto je presao sa ovcama na srpsku stranu da se nebi patio kroz zivot u onim albanskim vukoje...nama i jos nesto ti si nam zivi dokaz afrime da je covjek nastao od majmuna.......... pozdrav od cetnika iz zapadne slavonije.....................

Ekad nam jos pederi sole pamet o politici ,hajde molim te juri decake po srbiji [jel si sta j... sto te uhfati suncanica]

Svaka cast za ovaj komentar to je sve istina.

Tek da znas: Tadic se nikada nece probuditi zato sto je nas (Albanski) trojanski magarac. Sto se tice nas kako kazes "siptara", mi takvi kakvi smo (prljavi, neobrazovani, nepismeni...) smo bili u stanju da uradimo ono sto niko nije mogao: da nateramo svet da vas bombarduje. Mi smrdljivi Albanski narod, smo dobili drzavu ispred vaseg nosa, pa ako vi mislite da je to lazna drzava, izvolite pa je uzmite ako mozete.

Ne mogu da vas shvatim.Zar je vama ovo novost?Pa 15 godina Albanci govore da ce osvojiti pola Srbije , deo Crne Gore i celu Makedoniju.Cak sta vise , pre 15 godina po inostranstvu su kruzile slik eo Albaniji , nezaposlenosit , bedi , deci ostavljenoj od roditelja i ispitivanjan narod je govoiro.:aaaaaaaako ne budemo imali nposla , napascemo Srbiju.Mnogi us se tome smejali a sada vise nikome nije do smeha.Imaju podrsku , moze im se.Da su neki vojnici , znamo svi da nisu a u coporu su oholi i divlji a podrsku imaju od Amerike.Rusija dobro zn ada je sve ovo zbog njih i njihovih resora.Malden Olbrajt je pre nekoliko meseci otvoreno rekla da se Rusija ne zavarava ako ima bogastva u Rusiji , da to pripada Rusima.To je sve izreceno pred kamerama i bez stiga ili tajni.Doduse u Srbiji , verovatno , ovakve stvari ne dopiru.Kontrola medija.U svetu ovo nista nije cudno.Zato je i morala da se unisti nasa vojska , da s eolaksa put do Rusije.Sta ce sa Srbima biti u tom slucaju , mozete da razmisljate.Hoceli nAmerikanci pustite pse da vrsljaju po Srbiji?o zna , mozda i nestanu zauvek , kao sto je prediktovano.Mozda ih bRusi i iznenade a mi , ostadosmo na sred puta izgubljeni iz bez nacina za odbranu.Budaastine da Srbija ostane neutralna je samo san , ne samo Srbije , vec svake drzave na svetu.Balkna je je uvek bilo volatilan , pa nikada nije smeo da ostane bez Vojske i bez oruzja .Doduse , svi ga imaju , osim Srbije.Bravo politicari , dobar posao ste odradili za Ameriku.Ali ne zaboravite , ipak ima Boga i najbolji plan moze da ode u dim ako je Bog tako odredio.Dosta je pljacke , dosta je ubijanja ljui i otimanja.

RUSIJA JE KRENULA !

Rusija je krenula u svoju Krajinu Oseciju da zastiti Ruske gradjane da neprodju kao Srbi u Krajini sahrvatskom"olijom"Rusija sprecava cicenje Rusa!Saskvilji je jedan skolovani Americki Yanicar!Trazi sada NATO! Dobice Putinovu"BUDZU"Tako i treba!

Rusija ako bude dalje provocirana lakoce stici na Kosovo i Siptari da dobiju"olimpiske medalje"za"maratonko trcanje"u Albaniju koja bice tesna.

Rusija uzima stvar u svoje ruke!

Siptari bolje da podmazuju prikolice za Albaniju!

Bice Rata!Bice!

Rusija 2018 postaje carevina!Ruski Car dolazi na Kosovo!Srbija bice oslobodjena!

Ivane Shkavellsko Dijaspora, do 2018 ce uzimamo jos koji deo Srbije (Juzni deo vec postoje planovi al vi ste sada nesto koncentrisani na Kosovo pa ne vidite sta se dogadja u Bujanovac, Presevo...) pa da imamo vise zemlje etnicko Albanskog.

Anonimni Albanu!

Uzecete jerse sada daje!Zasto?Jer kada Srbi i Rusi krenu nece biti"humanitarni kolona"bice bez milosti uz kamatu sve do Albanske granice!Jer roknuce kada najmanje ocekujete i kadase najmanje nadate!Bolje da spavate sa cipelama u krevetu!podmazana prikolica!nezaboravi Srbija ima dosta uranujuma i plutonijuma i 450.000tona hemiskog oruzja a treba samo 20tona da sprzi sve dole!Nije Vinca dzabe stala 2003 godine!Odnela Rusiji plutonijum i uranijum dase sklopi oruzje atomsko!Samo vi krenite jedva cekamo vas.

Ovoje prvo poluvreme tekje pocelo!

Amerika nece vecno strazariti jer Rusi odose u Kubu i Venecuelu zbog Kosova i Ukrajine.

nadjite kartu na google-u : "Europe at the death of charles the great" iz 814 godine.

Onda pogledajte skroz leve iza turske na kaspijskom jezeru. Tu cete ugledati jednu zemlju zovese albanija. Time prica o ilirima i njihovom prostoru ovde pada u vodu.

Osim toga jos jedna preporuka: ako moze nabarite dela od Vange, najvece prorocice.

Ona kaze da ce 3. Svetski poceti kad padne sirija. Logicnim razmisjanjem potpuno je u pravu. Jer to je zadnja zemlja bliskog istoka koja je jos slobodna. I Bzeznjinjski kaze da je cilj kontrola citave euro-azije i umanjivanje vojnog potencijala svih zemalja s ciljem da amerika bude vecna velesila. Posle irana sledi sirija a to ni rusija ni kina niti indija ne smeju dozvoliti. Pogotovu ne rusija jer posle avganistana, iraka, irana pa sirije bice sledeca meta mediske kampanje.

I tu smo na nasim prostorima: ne ostaje nam nista drugo nego da se naoruzamo, jer je rat neizbezan, najkasnije kad se sve zemlje okrenu protiv te velike albanije. Znaci grcka, makedonija, crna gora i na posletku i mi. Tu ce zajednickim snagama da se ispravi istorija.

Opa! Kakav radikalan zaokret! Najpre zuti komentator, a sada srpski ekstremista.

Ali ima jedan problem: na mapi pise ALANIA a ne ALBANIA.

Potpaljujes Srbe na mrznju i zlocine, djubre jedno :-).

Polako XYZ...nema razloga dizati tenzije pa neka je i Nostradamus u pitanju. Covek je u pravu i ti nisi dobro pogledao. Sada smireno skini kartu na racunar i uvecaj je onoliko koliko da je jos uvek jasna slika.

Crno More [Bllack Sea] na levo i Kaspijsko More [Caspian Sea] na desno. U sredini je zemljouz koji sa juzne strane ima delove Istocnog Rimskog Carstva [Vizantija], Jermenije [Armenia], i Azerbejdzana [Azerbijan].

Dalje, u sredini dveju vodenih masa nalaze se Albanija koja lezi na Kaspijskom moru i Iberia [ vise ka centru i na obalama Crnog mora]. Interesantno je da ime Iberia slici ako nije i isto sa drevnim imenom Spanije, ali to je druga prica.

Dalje na sever vidi se Kazarska Kraljevina [ Kingdom of the Chazars] koja na jugu ima u sastav Alaniju [Alania] koja po nekim istorijskim izvorima jeste bivse staniste jedne od najvecih grupacija starih Srba u to vreme. Kao sto vidis i tada kao i sada na zalost, Srbi i Albanci su bile previse blizu i animozitet[ neprijateljstvo] izmedju dve etnicke grupacije vuce svoje poreklo od tada. Ako sve to uzmemo u obzir i to da je kasnija Osmanlijska tvorevina direktan derivat nevedenog Kazarskog Kraljevstva nije nimalo cudno da su Turci upravo njih smestili blizu nas kao najpogodniju grupaciju da se sukobljava i sa novom Srpskom drzavom vec pomalo formiranoj na tadasnjem Balkanu.

Ako sam bilo sta pogresio u mom komentaru, vi me slobodno ispravite...

Prisustvovao sam govoru kanadskog novinara Skota Tejlora na jednom srpskom skupu na Nijagari u kojem on, od svih pozitivnih stvari koje iznosi u vezi sa Srbima, kaze i jednu dobru o Siptarima. Naime, Siptari nikad nisu ni krili sta hoce. Siptari nikad nisu krili da mrze Srbe, da su srpski neprijatelji, da hoce Veliku Albaniju, sa sve Kosovom, Metohijom, Drenicom, Presevskom dolinom, pola Makedonije, trecinu Crne Gore, dio Epira, a kad to uzmu, krenuce i na Nis i Novi Pazar, a mozda i Solun. Oni to ne kriju. Nikad to nisu krili. Siptarima na Kosmetu je nacrtana nova zastava, ali oni se ne kriju iza nje. Oni masu crnim orlovima i dalje. Oni su iskreni, iskreno nas mrze, iskreno zele da nam uzmu sve i ko od vas zna Siptara, pitajte ga iskreno, iskreno ce vam reci. Ako budu imali priliku da nam uzmu Beograd u nekoj slijedecoj fazi, nemojte misliti da nece. Ali ako dodje dotle, nista se vise nece moci uraditi. Znaci, dajete im ga sada, danas. Kad Srbija prizna Kosovo, dala im je Beograd za prestonicu.

Ne znam koliko ce vremena jos trebati Srbima da se izvuku iz svog mentalnog betona i da se postave pravilno. Nema potrebe lupati glavu oko toga sta ce biti i ko Srbima sta smjera da naudi. Sve je jasno za sve koji hoce da vide. Samo treba izvuci glavu iz pijeska i vidjeti ko te guzi, a jasno je da se redaju na Srbima. Ili je ljubav ili je kurvanje ili silovanje...

Kakvi analiticari, kakvi bakraci?! Metak ide pravo, i kad ga dobijes, znas odakle je dosao. A ko na tebe puca, taj ti je dusman, nema ni ako, ni ali, ni u stvari, ni mozda. Dusman!

Lazar Vukotic bi se davno zaogrnuo onom ovcijom kozom.

mi albanci nismo zeljni prolivanje krvi,pogotvo sa komsijama..........jedino ako smo pritisnuti uza zid.....kada je poceo rat u bosni, pocelo da se gine pitao sam jednog srbina zasto se gine ovako olako on mi rece, nasa tela su kao potrosan materijal......te njegove reci su se obistinile.....znaci covek u srbiji iizgleda vredna kao jedna cigara.

nisi to dobro shvatio, ali to me i ne cudi. To sto je on hteo da kaze je da nas drugi zavadjuju i teraju u ratove i zbog toga su nasa tela potrosni materijal. To se jos zove topovsko meso. A kad je rekao nasa, nije misleo na srpska, vec nasa znaci i srpska i hrvatska i bosanska itd

Siptarski nacisti su kao i cionisti: najpre otmu zemlju drugima narodima, a onda bi zeleli da zive u miru. Zato ih globalni cionisti vole i podrzavaju.

Jooj!Albanu!

Krv mora da tece znas za "krvnu osvetu"Ovo Srbi radicu vama iz ljubavi ne iz mrznje!Ameri su vama"zavukli-podmuklo"Kao stituvas a ondase okrenu jer Rusija ulazi u Kubu i Venecuelu i POGODESE!Ostavevas na "K"Ondaste nasi u sakama!Pojecemovas-zive Kao Eskimi Foke!To iz inata!Bolje da nas ne cekate na Kosovu!Nezaboravi da docu i dobrovoljci iz Irana za osvetu u Iraku(suni i siti-krvna osveta)Iran je Srpski prijatelj!Amerika je pukla ekonomski ratuje sa Kineskim parama a Kina jedva ceka razlog da zavrne Ameriku.Stari racuni uz kamatu se moraju svesti a kao Siptari znate to vrlo dobro sta znaci racun?Rusija je KRENULA!nezaboravi to nikada!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.