Zdrav život, hrana kao lek, nega, saveti lekara

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2014, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdrav život, hrana kao lek, nega, saveti lekara

U izdanju od 4. avgusta, "Vesti" objavljuju besplatan tematski dodatak "Zdravlje".

Besplatan prilog "Vesti"

 

Loše navike, predrasude, novi modni trendovi, dovode do sve većeg izlaganja UV zračenju, a posledice mogu da dovedu do malignog melanoma, kaže dr Aleksandar Adamović, dermatovenerolog.

Saznajte koliko opasnosti nosi visok krvni pritisak, koji odnosi sve više žrtava u celom svetu.

Pažljivo negujte noge, jer su one oslonac >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vašeg tela, a s vremena na vreme priuštite im i masažu. Panika pogađa sve veći broj muškaraca i žena, a kad primetite da vas napada dišite i nežno se opustite.

Poklanjamo vam i nekoliko korisnih saveta kako da se savršeno našminkate, bez obzira koji tip kože imate.

Ukratko, u ovom poklon dodatku "Vesti" naći ćete bezbroj zanimljivih tema iz oblasti zdravlja i praktičnih saveta kako da što duže ostanete mladi i zdravi.
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.