Za 8. mart poklanjamo tortu, ogrlicu, večeru…

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Mar.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 8. mart poklanjamo tortu, ogrlicu, večeru…

Drage čitateljke,

„Pančevac” će i ove godine, u saradnji sa svojim prijateljima i dugogodišnjim klijentima, ulepšati Dan žena najsrećnijima među vama. Sponzori su pripremili vredne poklone, a na vama je samo da odaberete svoj i da nam do petka, 6. marta, do 13 sati pošaljete SMS na broj 1201.

Ukucajte KO (razmak) šifru poklona koji biste volele da osvojite i svoje ime i prezime i sve to pošaljite na gorepomenuti broj.

U petak ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << uz pomoć sajta Random.org odabrati pobednice, a potom ćemo rezultate objaviti na našem portalu www.pancevac-online.rs. Dobitnice ćemo istog dana pozvati i telefonom.

Važno je napomenuti da s jednog broja možete poslati i više poruka sa šiframa različitih nagrada, kako biste uvećale svoje šanse da neki od poklona pripadne baš vama.

Bruto cena SMS-a iznosi 39,48 dinara u VIP mreži, 39,60 dinara u Telenor mreži i 38,64 dinara u mt:s mreži.

A evo šta sve možete osvojiti:

„LAGUNA”: KNJIGE I KOZMETIKA

Izdavačka kuća „Laguna” i knjižarski lanac „Delfi” su povodom Dana žena za 7. i 8. mart pripremili specijalnu akciju za dame: ukoliko kupe dve od ponuđenih knjiga za samo 999 dinara, u svim knjižarama „Delfi”, pa tako i u knjižari u „Aviv parku” u Pančevu, na poklon će dobiti i dva proizvoda po izboru.

U ponudi su maske „Dr Colić Beauty Therapy” posebno kreirane za dubinsku negu kože lica i dekoltea, krema za masažu „Bioten Cellufight” i funkcionalne čokolade s dodatkom vitamina i minerala „WellBe” kompanije „Bambi”.

Romani na akciji su: „Potraga za suncem” Tonija Parsonsa, „Zavesti Ingrid Bergman” Krisa Grinalga, „Poslednja Geteova ljubav” Martina Valzera, „Povratak na Krit” Brende Rid i „Poslednja vojvotkinja” Dejzi Gudvin.

Tri naše najsrećnije čitateljke osvojiće neku od sledećih nagrada:

1) knjigu „Potraga za suncem” Tonija Parsonsa i kremu „Bioten Cellufight”

2) knjigu „Zavesti Ingrid Bergman” Krisa Grinalga i masku „Dr Colić Beauty Therapy” 

3) knjigu „Poslednja Geteova ljubav” Martina Valzera i kremu „Bioten Cellufight”.

Šifre za poklone su: Laguna 1, Laguna 2 ili Laguna 3.

„ŽARKOVIĆ NAKIT”: OGRLICA „SVAROVSKI”

Prodavnica „Žarković nakit” nalazi se u srcu grada, u Ulici vojvode Radomira Putnika 17.

U ovoj predivnoj oazi dobrog ukusa većina dama se oseća kao svoj na svome, jer se tu mogu pronaći sve vrste srebrnog nakita, kao i onog sa kristalima „Svarovski”. „Žarković nakit” u svojoj ponudi ima i veliki broj satova za svačiji ukus.

Povodom Dana žena ova prodavnica će najsrećniju dobitnicu obradovati ogrlicom „Butterfly” s kristalima „Svarovski”.

Šifra za poklon je: ogrlica.

„ANČI KOLAČI”: NUGAT TORTA

Poslastičarnica „Anči kolači”, umetnička radionica za izradu najkvalitetnijih torti, kolača i raznih poslastica s tradicijom od preko dvanaest godina, nalazi se u Ulici Lava Tolstoja 13-a. Šta god da je povod za vaše slavlje, tim vrhunskih majstora poslastičara pobrinuće se da zasladi najbitniji dan u vašem životu.

Kvalitetne poslastice, vrhunska usluga i pristupačne cene samo su neki od razloga po kojima je poslastičarnica „Anči kolači” poznata u celoj Srbiji. Više informacija može se pronaći na sajtu www.ancikolaci.com.

„Anči kolači” će najsrećniju čitateljku nagraditi nugat tortom od dva kilograma.

Šifra za poklon je: torta.

SALON LEPOTE „BOJANA 24”: TRETMAN PO IZBORU

Salon lepote „Bojana 24“ postoji 15 godina i nalazi se u Zmaj Jovinoj ulici 5b. O kvalitetu usluge, studioznom i medicinskom pristupu lepoti kože, noktiju, kose i tela, kao i sjajnom ambijentu koji ovaj salon karakterišu najbolje svedoči veliki broj klijenata koji su „Bojani 24“ verni godinama.

U ponudi su tretmani lica, depilacija, pedikir, nadogradnja noktiju, anticelulit programi i frizerske usluge. Apsolutni hit je gel lak koji traje oko 2 nedelje i možete ga skinuti sami tako što ga jednostavno odlepite kao nalepnicu.

Salon „Bojana 24“ pripremio je nagrade za tri čitateljke: tretman po izboru u vrednosti od 1.000 dinara.

Šifra je: Bojana.

KAFANA „ĐERAM”: PRAZNIČNA VEČERA ZA DVOJE

Kafana „Đeram”, koja se nalazi na ulazu u Starčevo, 8. marta priprema iznenađenje za svoje goste. Uz čuvenog Tođu i njegovu najbolju prijateljicu – madam gitaru i uz pristupačne cene klope i pića, prijatno kafansko veče očekuje sve one koji bi želeli da obraduju svoje devojke, supruge, mame, prijateljice, sestre, kume, komšinice…

Dobrodošli su i gosti koji 8. marta imaju neki drugi razlog za slavlje, kao i oni koji jednostavno vole dobar provod za koji nije ni potreban poseban povod.

Ulaz je slobodan, a rezervacije su obavezne, i to putem telefona 013/631-872 ili 062/478-394.

Kafana „Đeram” nagradiće najsrećniju čitateljku večerom za dvoje na Dan žena.

Šifra je: večera.

ORDINACIJA „MAJA–LJILJANA”: PESKIRANJE ZUBA

Stomatološka ordinacija „Maja–Ljiljana” prepoznatljiva je kako po svom timu lekara s višedecenijskim iskustvom, tako i po paleti usluga koja pokriva sve grane stomatologije i ide u korak s najsavremenijim svetskim trendovima. Ordinacija se nalazi u Ulici Mihajla Pupina 55-a, radi od 9 do 21, a vikendom dežura po pozivu. Telefon je 066/345-225.

Ordinacija „Maja–Ljiljana” jednoj čitateljki poklanja peskiranje zuba. Ovom metodom se čiste mrlje i prebojenosti na zubima, kao i prostor između zuba i desni, a sprečava se i njihovo krvarenje. Zubi dobiju sjaj i postaju za nijansu svetliji.

Šifra je: osmeh.
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.