Poklanjamo vam album Zebra Dots

Izvor: Mondo, 04.Mar.2013, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklanjamo vam album Zebra Dots

MONDO troje čitalaca nagrađuje albumom "Walking on a chance".

Bend čiji su članovi iz Hrvatske i Slovenije objavio je nedavno album sa 13 "groovy" autorskih pesama, a kao prvi u regionu potpisao je ugovor sa izdavačkom kućom "Universal records". U Beogradu je snimljen i spot za pesmu "Walking on a chance".

Ako želite da osvojite album, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Zebra Dots". Dobitnici će u podne biti obavešteni o načinu preuzimanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nagrada.



Album Zebra Dots dostupan je i na nedavno predstavljenom servisu HP Connected Music, muzičkoj platformi dostupnoj na svim HP stonim i prenosivim računarima sa "Windows 8" operativnim sistemom. Ova platforma ljubiteljima muzike nudi besplatan pristup katalogu kuće "Universal" tokom 90 dana, kao i mogućnost osvajanja nagrada kao što su ekskluzivna putovanja na koncerte u inostranstvu.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.