Poklanjamo ulaznice za Big Snow Fest!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Mar.2012, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklanjamo ulaznice za Big Snow Fest!

Dragi Nadlanovci, poklanjamo vam karte za Big Snow Festival u sredu i četvrtak, 14., i 15. marta! Za utorak 13. marta su podeljene!

Sve što treba da uradite jeste da odgovorite na nagradno pitanje! Odgovor se krije u tagu BIG SNOW FEST. Kada kliknete na taj link, otvoriće vam se svi tekstovi koje smo pisali o ovom festivalu, koji se održava na Kopaoniku, od 19. do 25. marta.NAGRADNO PITANJE:Do kada traje prodaja ulaznica po promo cenama na Big Snow Festivalu? Najbrži tačan odgovor dobija komplet karata za Big Snow Fest!Tačan odgovor treba poslati na nagrade.nadlanu@tmg.rs, a u mejlu obavezno navesti ime I prezime, broj lične karte i kontakt telefon kako bi vas organizatori The Big Snow festa kontaktirali radi uručenja karata.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.