Poklanjamo Mini planinski odmor na Kopaoniku

Izvor: Domino Magazin, 14.Maj.2012, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklanjamo Mini planinski odmor na Kopaoniku

MK Mountain Resort poklanja za dve osobe Mini planinski odmor

Da li maštate o vikend odmoru koji će vam pomoći  da se opustite i provedete nezaboravan vikend sa vama dragom osobom? Imamo ideju iz snova.

Domino Magazin i MK Mountain Resort poklanjaju vikend za dve osobe u hotelu Grand na Kopaoniku koji vas vodi u nezaboravnu avanturu Grand Oaza Spa &Wellnes centra, sa zatvorenim bazenom, relax zonom, ruskom banjom, tropskim kišama. I to nije sve, možete uživati >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << u neograničenoj aroma-parnom kupatilu, slano-ledenoj pećini.

Da biste učestvovali potrebno je da na mail foto@dominomagazin.com pošaljete vašu najbolju fotografiju na temu proleća. Najbolja fotografija po izboru urednika Domino Magazina će dobiti nagradu za 2 osobe sa kompletno plaćenim troškovima smeštaja. Prevoz do Kopaonika nije obezbeđen.

Dobitnica je Milica Matović, a pobednička fotografija je ispod.
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.