POKLANJAMO knjigu “Trebalo je da znaš”

Izvor: Prva.rs, 09.Nov.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO knjigu “Trebalo je da znaš”

Taj još bezimeni čovek postao je osoba kojoj je najviše verovala, koju je naviše cenila i najviše želela u životu. On je bio pravi. Jednostavno je znala.
Grejs Saks ima sve. Srećno je udata za Džonatana, zgodnog lekara, posvećena je majka dvanaestogodišnjeg dečaka i uspešna terapeutkinja sa dugogodišnjom praksom, a upravo se sprema i da objavi svoj književni prvenac. Pomalo nadobudnog naslova Trebalo je da znaš, njena knjiga objašnjava ženama gde greše i šta ne smeju sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da dozvole. Jer ko je pozvaniji od Grejs da daje savete – njen život je jednostavno savršen.
Ili bar tako deluje, sve dok stvari ne krenu užasno naopako. Nasilna smrt u njihovom okruženju pokreće nezadrživi lanac događaja: Džonatan nestaje, ali praznina koju je ostavio za sobom otkriva njegovo pravo lice. Grejsina stvarnost postaje potpuna i javna katastrofa, o kojoj izgleda svi drugi znaju više od nje. Trebalo je da zna šta vreba ispod sjajne površine…

Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu: poklon@prva.rs.
Prvih pet posetilaca koji se prvi prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu knjigu. Mailove možete slati do 10.11. do 12h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika i kontaktirati ih mailom.
VAŽNO: Knjigu možete da preuzmete od petka 13. novembra u Vulkanovoj knjižari u vašem gradu ili gradu u blizini vašeg mesta stanovanja (pogledajte spisak knjižara).

Knjižare Vulkan:
Beograd, CS Ušće, 2. sprat
Novi Sad, Zmaj Jovina 24
Kragujevac, TC Plaza
Niš, Roda centar
Pančevo, Aviv park
Šabac, Capitol centar
Užice, Dimitrija Tucovića 155
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.