POKLANJAMO knjigu  “Noćna ptica”

Izvor: Prva.rs, 27.Jul.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO knjigu “Noćna ptica”

Svetska senzacija koja je pomerila granice trilera u XXI veku.
Nakon dve decenije provedene u zatočeništvu, nekadašnji špijun britanske obaveštajne službe Li Huašeng beži iz logora preko ledenog bespuća severozapadne Kine.
Na ulicama Pekinga, gde sve vri od opasnosti i oštrog policijskog nadzora, vešti begunac uspeva da pronađe sklonište, a britanski novinar Filip Mangan pomaže mu da stupi u kontakt sa bivšim saradnicima. U očajničkom naporu da se domogne slobode i trajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << napusti Kinu, Li je spreman da britanskoj obaveštajnoj službi otkrije poverljive vojne informacije u zamenu za njihovu pomoć. Međutim, ono što Li nudi vredi daleko više nego što je i sam svestan – i to ne samo britanskoj vladi...

Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu poklon@prva.rs
Prvih pet posetilaca koji se prvi prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu knjigu. Mailove možete slati do 28.07. do 12h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika i kontaktirati ih mailom.
VAŽNO: Knjigu možete da preuzmete od petka 31. jula u Vulkanovoj knjižari u vašem gradu ili gradu u blizini vašeg mesta stanovanja (pogledajte spisak knjižara).

Knjižare Vulkan:
Beograd, CS Ušće, 2. sprat
Novi Sad, Zmaj Jovina 24
Kragujevac, TC Plaza
Niš, Roda centar
Pančevo, Aviv park
Šabac, Capitol centar
Užice, Dimitrija Tucovića 155
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.