POKLANJAMO ULAZNICE ZA KONCERT DAMIRA URBANA

Blog: PartyClips.net, 13.Feb.2013, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO ULAZNICE ZA KONCERT DAMIRA URBANA

U saradnji sa organizatorima, poklanjamo vam ulaznice za gostovanje Damira Urbana u Domu Omladine Beograda. Sve što je potrebno da uradite, jeste da pošaljete svoje ime i prezime na mail adresu ulaznice@partyclips.net a u subject maila ukucate Damir Urban.

Dobitnici ulaznica za koncert biće obavešteni u povratnom mailu u toku sutrašnjeg dana (četvrtak 14. februar) do 18h. Pred dolazak u Beograd, Damir >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << Urban se obratio ovdašnjoj publici:
,,Dragi moji prijatelji, uskoro vam dolazimo u goste. Uzbuđeni smo i velika nam je čast što imamo priliku odsvirati prvi samostalni koncert u Beogradu! Da situacija bude još bolja, koncert je na sam Dan zaljubljenih! Zato, ako ste u mogućnosti, svakako povedite svog ljubljenog ili ljubljenu sa sobom, a ako ste trenutno sami, ništa ne brinite – dijelit ćemo ljubav zajedno i ravnopravno. Još malo i vidimo se oči u oči. Do tada, veliki zagrljaj”
Dan zaljubljenih, u četvrtak 14. februara, Beograđani će, dakle, provesti u Domu omladine, u Sali Amerikana, na prvom solističkom prestoničkom koncertu Damira Urbana i njegove fantastične Četvorke.
Ulaznice su u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima, u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar) po ceni od 1.200 dinara.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.