POKLANJAMO ULAZNICE ZA DRUGI EDIT:TEHNO!

Blog: PartyClips.net, 16.Nov.2010, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO ULAZNICE ZA DRUGI EDIT:TEHNO!

Mark EG je mnogima sigurno već poznato ime. U pitanju je dj koji je zadobio veliku popularnost u širim krugovima pratilaca elektronske muzičke i klupske scene u Srbiji još od 1996. godine. U proteklih 15 godina, redovno je nastupao u klubovima Beograda i Srbije. I to s razlogom…

U saradnji sa organizatorima, poklanjamo vam ulaznice za gostovanje Mark EG-a u klubu X-Lagoom. Sve što je potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << da uradite, jeste da pošaljete svoje ime i prezime na mail adresu ulaznice@partyclips.net a u subject maila ukucate Mark EG. Dobitnici ulaznica će biti obavešteni u povratnom mailu.
Neponovljiv osećaj za komunikaciju s publikom, neuništiva energija, nezaboravan nastup – ostavljali su ljude u iščekivanju svakog njegovog  narednog gostovanja. Legendarne žurke u Industriji 1997-2001 godine ostale su u sećanjima stare garde klabera do te mere da se kult Mark EG-a prenosi i dan danas na mlade snage densflora. Mark EG je i dalje  vrlo aktivan na UK dance sceni. Prisutan je u krugovima tehno, hard trance i hardstyle scene i nakon niza godina ostaje jedan od  najtrazenijih UK DJ-eva.
Osim nastupima i muzikom – Mark daje svoj doprinos UK dance sceni i u pisanom obliku kao izdavač muzičkog magazina CORE, čiji je urednik i vlasnik. 2005 i 2006. godine publika je imala priliku ponovo da ga čuje u Beogradu gde je nesumnjivo opravdao ime jednog od najvećih showmena na tehno sceni. Ovom prilikom MARK EG će nastupiti na drugom EDIT:TEHNO eventu ove sezone  koji će se u petak 19. novembra održati u klubu X-Lagoom.  Povratak neuništivog Mark EG-a je ono što ste čekali!
DIT:TEHNO| klub X-Lagoom | PETAK 19 NOVEMBAR 2010

Room 1
MARK EG / Blackout Audio / Armatura // UK
CONCRETE DJz ( DJ Mita | Filip Xavi | Dj Luka )
Blackout Audio / Armatura / Teskoba // SER
Room 2
Ðorđe Popović / School of cool
Ðorđe Martinović / School of cool
Dobrivoje / Stanica64
Bojan Vukmirović / Armatura
Toma Tek / Novi Sad
start 22:00h
cena karte u pretprodaji 550 rsd (Bilet Servis)
na veče cena karte na vratima kluba 750Rsd
promo karte po ceni od 450Rsd (3.11. The Wash + 11.11. Kc Grad)
kontakt: promo@concretedjz.com

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.