POKLANJAMO ULAZNICE ZA ADAM BEYER @ KPGT

Blog: PartyClips.net, 22.Nov.2011, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO ULAZNICE ZA ADAM BEYER @ KPGT

„Lucky records Showcase“ svoje prvo izdanje u novoj klupskoj sezoni imaće 26. novembra u prostoru KPGT-a. Zvezda ove večeri biće Adam Beyer, umetnik koji se vezuje za termin „švedski techno“ i pravac koji je od 90-tih pa do danas, posebno uticajan.
U saradnji sa organizatorima, poklanjamo vam ulaznice za gostovanje Adam Beyera u klubu KPGT. Sve što je potrebno da uradite, jeste da pošaljete svoje ime i prezime na mail adresu ulaznice@partyclips.net >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << a u subject maila ukucate ADAM BEYER. Dobitnici ulaznica će biti obavešteni u povratnom mailu.
On je od početka znao šta želi svojom muzikom da prenese publici, gradio je prepoznatljiv stil i postao inspiracija mnogim umetnicima koji su dolazili. Ključni album njegove karijere desio se 2002. „Ignition Key“ na kojem je utvrdio svoj kultni status, pokrenuo je potpuno novi talas techno zvuka. Jedinstvena harmonija, suptilniji ritmovi i sjani skok u produkciji naterali su ponovo celu scenu da prati inovacije ovog švedskog vizionara.
Etiketa „Drumcode“ iza koje stoji, od osnivanja (`96.) do danas, platforma je oko koje su okupljeni ključni umetnici elektronske zajednice, Cari Lekebusch, Pär Grindvik, Jesper Dählback, Joel Mull, a danas i lideri „novog talasa“ techno zvuka (Paul Ritch, Joseph Capriati, Alan Fitzpatrick).

Poslednje dve decenije njegova muzika obilazi celu planetu, jednako je omiljen među ljubiteljima svih pravaca i poštovan od strane najšire DJ zajednice.
Uz Beyera, iste večeri očekuju nas nastupi Petra Dundova, u čijoj muzici i telom i dušom uživamo decenijama, Speedya, Marya, Gorana Isića i Predraga Janusa.
Karte za „Lucky records Showcase“ nalaze se u pretprodaji po ceni od 1000 din.
ADAM BEYER / Drumcode / Sweden / www.drumcode.se
PETAR DUNDOV / Music Man / Croatia / www.petardundov.com
MARY / Soul Access / Croatia / http://www.myspace.com/djmary
SPEEDY / Lucky Records / Funky Criminimalz / www.myspace.com/funkycriminimalz
Goran Isić / Lucky Records / Funky Criminimalz / www.myspace.com/goranisic
Predrag Janus / Funky Criminimalz / https://www.facebook.com/profile.php?id=1323590470
Pretprodaja karata od 01.11. po ceni od 1000 dinara: Bilet servis, Beogradska Arena, Tc Usce, Dom Sindikata.
Info line: 064 184 58 07
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.