POKLANJAMO KARTE ZA LADY FRIENDS AND FLOWERS!

Blog: PartyClips.net, 18.Okt.2012, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO KARTE ZA LADY FRIENDS AND FLOWERS!

Ukazala nam se divna prilika da dovedemo jedan novi, zagrebački bend po imenu “Lady Friends and Flowers”. Intrigantnog naziva, ovaj duo je uspeo za kratko vreme već da izađe iz granica svoje zemlje, pa čak i kontinenta!

U saradnji sa organizatorima, poklanjamo vam ulaznice za Lady Friends and Flowers u Geca Disko Šteker. Sve što je potrebno da uradite, jeste da pošaljete svoje ime i prezime na mail adresu ulaznice@partyclips.net a u subject maila ukucate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << Lady Friends and Flowers. Dobitnici ulaznica će biti obavešteni u povratnom mailu u toku sutrašnjeg dana.
Zagrebački indie electronica bend Lady Friends and Flowers osnovali su pre osam godina braća Srđan i Strahinja Arbutina. Neguju jedinstveni muzički stil na razmeđu moderne underground elektronike i klasičnijeg indie pristupa sa težištem na pevnim melodijama. U proleće 2011. svoj su rad prvi put predstavili na SXSW (South by Southwest) festivalu u teksaškom Austinu. Tamo su nastupili na eventu kultne njujorške izdavačke kuće Frenchkiss za koju, između ostalih, izdaju Bloc Party, The Drums i Passion Pit. Od nedavnih koncerata zanimljivo bi bilo izdvojiti nastup sa Yip Deceiver-om, side projektom članova benda Of Montreal i kanadskim dream pop duom Memoryhouse.
Dvojac trenutno završava svoj prvi EP koji bi trebalo da izađe početkom 2013. godine.

Odmah nakon koncerta binu će zauzeti DJ-evi Pown (Indie-Go!), Junior (Kišobran) i Sawyer (Kišobran).
Sva trojica dolaze iz indie voda, ali poznato je da baš oni u svojim ekipama vuku ka elektro i plesnim momentima. U setlisti će se naći malo više elektronike i remikseva, tako da ponesite svoje omiljene cipele za ples! Za ovu priliku domaćin nam je Geca Disko Šteker, mesto u kojem smo se uvek divno provodili, a čiju kartu koktela morate da proverite.
Kišobran koncert: Lady Friends and Flowers
Petak, 19. oktobar 2012. godine
Raspored:
22.00h otvaranje vrata
23.00h koncert “Lady Friends and Flowers”
24.00h DJs: Pown / Junior / Sawyer
Cena: 200 din.
Geca Disko Šteker
Dobračina 30
11000 Beograd
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.