Opasna Skarlet - pogledajte je prvi!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Opasna" Skarlet - pogledajte je prvi!

Poklanjamo vam ulaznice za premijeru filma "Lusi" u sredu u 20 časova u Sinepleksu "Ušće"!

Foto: YouTube

MONDO i Taramount daju vam priliku da prvi pogledate film u kom lepa Skarlet Johanson postaje nemilosrdna "mašina"! Pošaljite nam svoje ime, prezime i naznaku "Lusi" na adresu mondonagrade@wm.rs, i troje najbržih čitalaca osvojiće karte za premijeru. Dobitnici će odmah biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada. Povezane vestiNe kačite se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa Skarlet!Fotke gole Skarlet preplavile net!

Naizgled obična studentkinja dobija zadatak da prenese aktovku do određene adrese, ali tamo joj u mozak ubacuju paketić jake sintetičke droge koja "otključava" sve sposobnosti njenog mozga i tela.

Film potpisuje Lik Beson, a pogledajte Skarlet "u akciji" u trejleru.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.