Muško veče u bioskopu - poklanjamo karte!

Izvor: Mondo, 15.Avg.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muško veče u bioskopu - poklanjamo karte!

Pogledajte prvi akcioni triler "Vozač"!

Pogledajte pretpremijerno akcioni triler "Vozač" sa fenomenalnom glumačkom ekipom, u okviru Men's night događaja u bioskopima Cineplexx. Karte za projekciju filma u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, Delta City, UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Niš ovog četvrtka, 17. avgusta, sa početkom u 20 časova, su uveliko u prodaji.

Ako želite da osvojite karte za projekciju u Cineplexxu BIG, pošaljite nam privatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poruku sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Vozač" na stranici MONDO Magazin! Dobitnike ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

Mladi i talentovani vozač automobila koji služi za beg posle pljačke (Ansel Elgort) oslanja se na ritam muzike koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna devojku svojih snova (Lili Džejms), Bejbi u novom poznanstvu vidi priliku za beg od kriminala. Ipak, pošto ga mafijaš (Kevin Spejsi) prisili da radi za njega, Bejbi mora da se suoči sa realnošču – pljačkom unapred osuđenom na propast koja će zapretiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Glavne uloge u filmu tumače Ansel Elgort, Lili Džejms i Kevin Spejsi, dok režiju potpisuje Edgar Rajt.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.