Danas poklanjamo pet knjiga

Izvor: Blic, 14.Apr.2010, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas poklanjamo pet knjiga

Pet najbržih čitalaca Blicovog sajta danas će biti u prilici da dobiju na poklon knjigu "Slušaj šta ti srce kaže", autorke Megi Olderson, koju je objavila izdavačka kuća "Alnari" iz Beograda.

Zainteresovani čitaoci mogu da se jave na telefon 011/3334-666 danas, od 12.00 do 12.15. Pet najbržih čitalaca dobiće po jedan primerak knjige.

Nakon završetka prijavljivanja, objavićemo spisak današnjih dobitnika. Saradnja Blicovog portala i izdavačke kuće Alnari >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biće nastavljena i sledeće nedelje.

"Slušaj šta ti srce kaže"

Knjiga Megi Olderson, koja je i autorka bestselera ''Prada čizmice i ostale krpice'', govori o ''svim onim stvarima koje su zaista važne.''

Damama će se pogovo dopasti ova knjiga jer se bavi dilemama i problemima s kojima se gotovo svaka žena susretne makar jednom u zivotu.

Autorka upoznaje čitaoce sa Amelijom, ženom koja ima predivnog muža, stan u mondenskom delu grada i božanstvenu vikendicu, a nakon pitanja da li ona i njen muž još uvek spavaju u odvojenim krevetima,

Amelija počinje da se pita da li je pored luksuza i bogatstva kojima je okružena zaboravila na stvari koje su zaista važne, poput bebe koju je toliko želela.

U trenutku kad je potpuno zbunjena, prvi dečko sa kojim se ikad poljubila vraća se u grad i to opasno single. Boreći se da ne razmišlja o njemu, Amelija pravi krupne promene.

Pomak u karijeri i promena stila pretvaraju je u novu ženu. Dok joj unutrašnji sat sve brže otkucava, Amelija treba da odluči da li da ostane u svom, skoro srećnom braku ili da se kocka i pokuša da bude solo. Da li je bolje slomiti sopstveno srce ili prihvatiti kompromisno rešenje?

''Duhovito i seksi, zaista sjajno štivo.'' - Sun

''Prvoklasna knjiga.'' - Daily Mirror
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.