Blic i Jazavac pred sudom su planuli sa kioska

Izvor: Blic, 02.Jun.2013, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic i "Jazavac pred sudom" su "planuli" sa kioska

Druga knjiga po redu koju poklanjamo uz "Blic", delo Petra Kočića "Jazavac pred sudom", privukla je ogroman broj čitalaca da odaberu naš list.

Kupci su već upoznati sa našom akcijom i malo je onih koje je iznanadila knjiga kada bi ispala iz novina.

Prodavci na trafici kažu da se "Blic" uvek rasproda do ranih popodnevnih sati ali, kada se deli neki poklon, on radnim danima nestane već ujutru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Čitaoci naših novina su oduševljeni izborom knjiga koji se nudi.

- Raduje me što su u ponudi srpski pisci jer obično se dele strani klasici. Divno je što se zastupa naša književnost – kaže Miroslav Zakić,električar.

Jedna od retkih koja nije znala za akciju bila je Gordana Lazić koja se prijatno iznenadila poklonom.

-Divna zamisao, lepo je kako za edukaciju tako i da se odmor provede uz kvalitetno delo. Jazavac pred sudom je jedna od naših boljih knjiga - navodi Lazićeva.

Naši verni čitaoci su uranili kako bi mogli svoju prvu kafu da popiju uz "Blic".

- Kupio sam svaki primerak "Blica" uz koji se delila knjiga. Novine uvek čitam a knjige su odlične.Ne mogu svi da kupe knjigu u knjižarama pa je ovo odlična prilika da naprave svoju malu biblioteku - objašnjava Miodrag Zafirović, obućar.

Među redovnim kupcima "Blica" je i Zagorka Marković koja upućuje sve pohvale našoj akciji.

- Dopada mi se što je knjiga mala pa mogu da je nosim u tašni i tako čitam na svakom mestu - navodi Zagorka.

Avgusta Garden,slikarka, koju smo zatekli ispred kioska kako lista “Blic” ističe da je knjiga najlepši poklon koji možete dobiti.

-Volela bih da ova akcija podstakne narod da što više čita kvalitetna dela naših pisaca - priča slikarka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.