AquaLab akcija za 8. mart

Izvor: NisCafe.com, 02.Mar.2021, 08:53

AquaLab akcija za 8. mart

Kao kompanija koja broji preko 50 laboratorija na našim područjima i čija je misija doprinos unapredjenju zdravlja naših građana, svake godine u okviru važnih datuma iz Kalendara javnog zdravlja daruju svojim klijentima popuste, akcije i gratis analize.
Mesec mart je, kao i inače, posvećen zdravlju žena, a za naše dame pripremili su pregršt iznenađenja u vidu gratis analiza i popusta koje će one moći da ostvare u toku ovog meseca.
Na sam Dan žena, tačnije 08. marta, svim >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << punoletnim damama poklanjamo GRATIS analizu “Kompletna krvna slika”, kao i poklon vaučer, kojim će do kraja aprila moći da ostvare POPUST OD 50% na sledeće analize:
Bris cervikalni bakteriološki i mikološki Bris vaginalni bakteriološki i mikološki Papanicolau (PAPA) test. Takođe, tokom celog marta, sve punoletne dame će moći da ostvare 30% popusta na analize reproduktivnih hormona:
Luteinizirajući hormon (LH) Folikulo stimulirajući hormon (FSH) Estradiol (E2) Prolaktin Progesteron Testosteron Iz AquaLaba veruju da će i ovom akcijom biti obradovane Vaše i naše sugrađanke.
Detaljnije informacije pogledajte na zvaničnoj prezentaciji
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.