Izvor: Blic, 05.Jul.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO "PREKIDAMO SARADNJU SA BIP "Vlasnici za "Blic Biznis": "Nismo uspeli, ostajemo u Srbiji, ali nastavljamo u drugom smeru"

Obaveštavamo vas da je M6 EDEN SRB odlučila da prekine ugovor o poslovnoj saradnji za A.D. BIP u stečaju, navodi se u pismu koje su za "Blic Biznis" poslali iz ove makedonske kompanije, a koja je vlasnik beogradskog BIP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasnici: Prekidamo saradnju sa BIP, nismo uspeli, ali ostajemo u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2019

Prethodno je B92 net preneo da će čuvena Beogradska industrija piva (BIP), najverovatnije, biti zatvorena veoma brzo OBAVEŠTAVAMO vas da je M6 EDEN SRB odlučila da prekine ugovor o poslovnoj saradnji za A.D. BIP u stečaju, navodi se u pismu koje su poslali iz ove makedonske...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.