Zoran Ivošević: Rijalitiji kod mene izazivaju povraćanje, ne priliči sudiji da bude tamo

Izvor: Beta, 05.Sep.2018, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Ivošević: Rijalitiji kod mene izazivaju povraćanje, ne priliči sudiji da bude tamo

Bivši sudija Vrhovnog suda Srbije Zoran Ivošević oštro je osudio nameru sudije u penziji Snežane Ilić da udje u rijaliti program "Zadruga 2"i dodao da smatra da to ne priliči sudiji i da ona time kompromituje profesiju."Sudija mora da bude najpre pošten čovek, onda da ima dostojanstvo i znanje, a ona je bez dostojanstva ako hoće da bude u rijalitiju. Ona bi morala da učestvuje u unapredjenju života ovog naroda, u unapredjivanju sudstva, kulture, a ne da se nadje zajedno sa ljudima problematične prošlosti. To je stvarno nešto što ja ne mogu da gledam. Kod mene to izaziva povraćanje. Zato ako ona želi da se o njoj govori kao o bivšoj sudiji, ona tamo ne bi smela biti. A ako bude, o njoj će se govoriti kao o o bivšoj rijaliti zvezdi što nije ni za kakavu pohvalu" rekao je Ivošević za "Kurir".      
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ivošević: Rijalitiji kod mene izazivaju povraćanje, ne priliči sudiji da bude tamo

Izvor: Radio 021, 05.Sep.2018

Bivši sudija Vrhovnog suda Srbije Zoran Ivošević oštro je osudio nameru sudije u penziji Snežane Ilić da uđe u rijaliti program "Zadruga 2" i dodao da to ne priliči sudiji i da ona time kompromituje profesiju..."Sudija mora da bude najpre pošten čovek, onda da ima dostojanstvo i znanje, a ona...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.