Zdravko Ponoš zaražen koronavirusom

Izvor: B92, 29.Mar.2020, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Ponoš zaražen koronavirusom

Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Zdravko Ponoš sa suprugom nalazi se na Infektivnoj klinici u Beogradu, gde se leče od koronavirusa.

Kako je iz Narodne stranke rečeno za Nova.rs, general-potpukovnik u penziji testiran je prethodnih dana na koronavirus, te je nakon informacije da je pozitivan zadržan na Infektivnoj klinici, kao i njegova supruga.

Ponoš i njegova supruga se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osećaju dobro.

Ponoš nije jedina osoba iz političko-javnog života Srbije koja je obolela od koronavirusa. Ranije je javnost obaveštena da je državni sekretar u ministarstvu životne sredine Branislav Blažić, takođe pozitivan na Covid-19.

“Državni sekretar iz Ministarstva zaštite životne sredine Branislav Blažić koji je zaražen virusom korona zbrinut je na Infektivnoj klinici u Beogradu i nadamo se da će njegovo zdravstveno stanje biti dobro“, izjavio je ranije za Danas Goran Trivan ministar za zaštitu životne sredine.

U Srbiji je do sad registrovan 741 slučaj zaraženih koronavirusom, od toga je 42 ljudi izlečeno, dok je 13 osoba izgubilo život.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zdravko Ponoš na lečenju jer je pozitivan na korona virus

Izvor: Danas, 29.Mar.2020

Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš pozitivan je na korona virus i leči se na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.