Zašto se ovo desilo? Borac hoće u penziju, ali NIJE dobio mikrofon! Vajt objasnio situaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 17:51

Zašto se ovo desilo? Borac hoće u penziju, ali NIJE dobio mikrofon! Vajt objasnio situaciju

Ne može dva puta, šta da se radi.

Najavio je Henri Kehudo da će se penzionisati iz MMA sporta ukoliko doživi poraz od Meraba Dvališvilija, a to se i dogodilo. Merab je slavio odlukom sudija, a Kehudo je u kavezu skinuo rukavice, pa se očekivalo da će ih ostaviti u sredini i najaviti povlačenje.

Kehudo je rukavice skinuo, no mikrofon i pažnju nije dobio. Nikome nije bilo jasno zašto, tako da su to pitali Dejnu Vajta na konferenciji nakon priredbe. Dejna je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao da je taj trenutak već imao 2020. godine i da to niko ne može dvaput.

- Merab je večeras došao tamo i pobedio bivšeg prvaka Kehuda. Henri Kehudo se već jednom penzionisao, okej? On je već 2020. godine učinio to s ostavljanjem rukavica u kavezu. Večeras je bilo Merabovo veče. Pobedio je trećeg na svetu i bivšeg prvaka. Još ga je pobedio lagano. Ako Kejudo želi da se ponovo penzioniše, to može učiniti na konferenciji ili negde drugde. Kehudo večeras nije ni trebalo da dobije mikrofon - rekao je Dejna.

S obzirom da nije dobio mikrofon, penziju još nije službeno najavio, iako je tokom prošle nedelje konstantno govorio kako će se povući u slučaju poraza od Meraba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.